Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Thursday, March 17, 2011

JOM TRY MASAK!!!

Hye guys & girls out there, lama jugak aku tak berbelog ni. Semua ni sebab aku sekarang at a very high state of busy. Sekarang ni selain jadi photographer & student, aku juga merupakan seorang part time editor untuk sebuah website masakan iaitu www.trymasak.my . Web ni memaparkan banyak video serta resepi masakan, so sapa-sapa yang nak belajar memasak bolehlah try masuk ke website ni.


Aku cerita sikit disebalik website ni. Website ni dimiliki oleh sebuah company bertaraf MSC iaitu Geoflex Sdn Bhd. Secara overall website ni lebih tertumpu pada koleksi resepi masakan yang telah divideokan. So senang sikit nak untuk beginner nak belajar memasak. Selain tu, Geoflex juga akan memberi nafas baru kepada website ini dengan menambah satu segmen baru iaitu Trymasak Sihat. Nanti dah launch web ni aku akan buat review pula.
p/s: dah boleh jadi chef aku lepas ni. hehehe.

1 comment:

aRaN said...

booooo hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...