Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Sunday, January 2, 2011

AYU RAUDAH KECEWA!!!!



Salam semua pembaca belog aku ni. Maybe korang agak tension sebab dua tiga hari ni aku asyik tulis pasal topik tuuuuu(pasal bola) je. Paham-paham la sendiri ok. Bukan apa aku dan Skuad Berani Mampus (SBM) aku setuju untuk bermain dengan entri ini sebab banyak sangat nak diceritakan.SBM agak tergelak bila baca satu artikel di Mstar Online mengenai Ayu Raudah ni. Jom kita baca sama-sama.


Ayu Raudhah Rasa Rugi Zaquan Tidak Bersama 'Harimau Malaya'
PETALING JAYA: Pelakon Ayu Raudhah teringin melihat tunangnya, Zaquan Adha Abd. Radzak menyertai pasukan bola sepak negara, Harimau Malaya, yang berjaya meraih gelaran juara buat kali pertama pada Piala AFF Suzuki yang diadakan do Jakarta, Indonesia, Rabu lalu.
Beritahu Ayu, walaupun Zaquan tidak dapat bersama pasukan tersebut untuk menumpaskan pasukan lawan kerana mengalami kecederaan, dia sekadar memberi sokongan dengan menyaksikan perlawanan bola sepak itu.
"Memang terasa rugi pula bila Zaquan tiada dalam pasukan itu. Tapi nak buat macam mana, dah bukan rezeki dia. Tambah pula dia perlu berehat lagi dua bulan untuk pulih sepenuhnya daripada kecederaan yang dialami sebelum ini.

Hahahhaha, rugi sebab apa tu??? Maybe Ayu Raudah cemburu orang tak highlight dekat dia, ataupun dengki sebab fan atau follower belog dia tak naik sampai 5000++. Hahahhaha. Kurang la income nuffnang belog dia. Sabar ye Ayu Raudah, nanti bila dah kawin dengan Zaquan Adha, SBM akan tulis dan buat liputan bagi populariti u makin naik dengan mendadak.

p/s: bila nak keluar dalam filem ni, SBM nak jugak tengok u berlakon lagi.

1 comment:

luvly_angle said...

hai!!!
can u help me!!
inbox sini angle_luvly@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...