Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Saturday, January 1, 2011

RAJA GOBAL PELUK AWEK CUN !!!!

Salam dan selamat petang. Lepas satu-satu isu berkenaan skuad bola Malaysia. Dengan isu kawin lari, girlfriend yang taksub dengan balak, sekarang ni pulak isu peluk-peluk yang menimpa jurulatih kebangsaan Raja Gobal. Agak terkejut juga la aku tengok mula-mula. Gambar menunjukkan Raja Gobal sedang memeluk seorang cewek Indonesia. Hot beb cewek tu. Kalau tak percaya jom tengok kat bawah ni.

 "
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

Amacam hot tak cewek ni??? Cewek ni adalah Rahma Azhari iaitu seorang artis di Indonesia kalau tak silap aku la. Apa yang lebih sensasi, kenyataan di Twitter Rahma Azhari berkenaan Raja Gobal membuatkan isu ini lebih hangat.


Isu mengenai ini sangat sensasi di internet dan sedang disebarkan secara meluas. Pada aku seorang photographer yang tahu serba sedikit mengenai gambar superimpose, aku dengan bangganya mengatakan gambar ini palsu. Nampak sangat kaedah superimpose yang digunakan. Jom tengok gambar dekat bawah ni.


Meh aku terangkan satu-satu. Bahagian muka, gambar Raja Gobal lebih sharp dari gambar cewek tu. dah kantoi dah. Kedua lighting pada kulit dimana warna kulit cewek tu hasil daripada direct flash manakala warna kulit Raja Gobal daripada cahaya flash yang dipantulkan dari atas.

Tangan Raja Gobal pulak aku tengok paling lawak. Dari gelap tetiba je muncul tangan dia yang memakai cincin berbagai. Sah-sah tipu dan tak masuk langsung dengan gambar. Kalau korang tengok latarbelakang gambar, bahagian sebelah Raja Gobal berwarna hitam manakala dibahagian cewek hot tu terdapat cahaya-cahaya orange dan putih. Kantoi lagi disitu. Untuk CHECKMATE kan gambar ni kita tengok lagi satu gambar dibawah.


Ini adalah gambar sebenar. cewek ini bersama jurulatih Filipina Simon Mcmeneny. Jadi dah sah-sahlah gambar dengan Raja Gobal tu seperimpose yang paling noob yang pernah aku tengok. Gambar superimpose ini dihasilkan oleh penyokong Sang Garuda yang baru lepas tersembam ketanah. Dah kalah tu kalah la, tak payah nak menfitnah sana-sini. Banyak lagi sebenarnya gambar sumperimpose yang dikeluarkan berkaitan Raja Gobal seperti yang ni pulak.

Muka macam monyet ada hati nak bergambar dengan Raja Gobal. hahahahaha. Orang yang buat ni langsung tak da taste.Hahahhaha.


Sampai disini sahaja laporan aku,Sekian , Salam, Cheers.

4 comments:

Azi Huhu said...

Hahahaha, Hebat la Hakim, kalau aku terus menerus je percaya :))

Siti Zafira said...

Fuh, nasib baik. Kalau tak mesti aku sedih. Hihi. :p

Sebab dalam banyak-banyak manusia yang ada dalam team pasukan MAS, aku paling salute K. Rajagobal. Serius. =]

syAzAnA said...

bengong itu indon. grrrrr

Mimi ! said...

hahahaha tengok sekali pun dah boleh agak tu gambar yang telah diedit. 3 words for "human" who make this, GET A LIFE. Cam takde hala tuju je nak buat fitnah kat orang. dan dorang menunjukkan yang Indons are cheap. tak gitu?? ish3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...