Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Saturday, January 1, 2011

HAPPY NEW YEAR & THANKZ SO MUCH!!!!

 HAPPY NEW YEAR!!!! 2011 IS IN DA HOUSE!!!!

Selamat Tahun Baru. Pejam celik tup tup dah masuk 2011. Alhamdulilah semuanya berjalan dengan lancar tahun lepas. Tahun ni kita teruskan kelancaran itu. Apa azam aku??? Tahun ni aku bertekad untuk tidak mempunyai apa-apa azam. hahahaha. Simple senang je. Just go with the flow. Okey aku juga ingin mengucapkan terima kasih bebanyak dekat blogger-blogger yang sudi lawat belog aku sepanjang tahun lepas. Jangan lupa singgah lagi ok nanti.

Sebelum ni aku ada tulis artikel mengenai Teman Wanita Khairul Fahmi(ayat nak skema). Sambutan yang belog aku perolehi cukup memberangsangkan. Tapi still tak boleh lawan belog Ben Ashaari, Hanis Zalikha, Paul Tan dan macam-macam lagi. Tapi aku sangat berterima kasih sebab ni kali pertama aku dapat page view unique sehingga 500++ dan juga komen sehingga 50 komen. Thankz guys and girls yang sudi untuk meluangkan masa memberi pendapat tentang artikel yang aku tulis tu. Sebelum ke acara kemuncak, aku nak share dekat korang print screen nuffnang untuk unique view. (jakun gila aku ni) Lantak la, jom tengok.

Sebelum aku post entri tu, jumlah visitor aku tak lebih 10 sejam. Lepas aku post je, terus mencanak naik sampai 50 visitor. Thankz semua sebab memeriahkan entri akhir tahun aku ni.


Tu korang tengok la sendiri. hehehehe. Sikit je tu tapi ni first time menerima kunjungan hormat sebanyak ini. So kini sudah samapi ke acara kemuncak. Aku nak bagi hadiah dekat semua yang komen dalam entri aku tadi. Aku akan sharekan link korang dekat belog aku ni. So buat mereka yang drop by my belog, jangan lupa klik-klik link ni ok.



syafiQakarim                      http://syafiqakarim.blogspot.com/

molmolla                              http://kupasrah.blogspot.com/

azhar                                    http://pcsystemtutorial.blogspot.com/

Alexandriana Alia               http://dihatisara.blogspot.com/

Anaeeim                              http://shoesonthecobblestone.blogspot.com/

Qamarul                              http://qamaruluramaq.blogspot.com/

Jejaka Terhangat               http://jejakaterhangat.blogspot.com/

Zuana                                  http://zuanadeardiary.blogspot.com/

Azi Huhu                             http://azilvjournal.blogspot.com/

Kahirie                                http://mimpiyangbasah.blogspot.com/

Mama Zharfan                   http://suzie284.blogspot.com/

Kodet                                  http://kodetguide.blogspot.com/

armie::parc::udinc             http://armie90.blogspot.com/

Echin Nadiossa                  http://akubercandadidiarymaya.blogspot.com/

si pendek & moody           http://bintangzither.blogspot.com/

daylachan                           http://daylachan.blogspot.com/

cplud miera                         http://pludcorner.blogspot.com/

aina                                     http://nanaflipflop.blogspot.com/

mien                                    Awat tak bagi link belog.

ellis suriyani                       http://ellissuriyanis.blogspot.com/

Mar                                    http://lambaiansyahdu.blogspot.com/

Hasrol Nizam                     http://www.hasrolnizam.com/

Atiqa Arazmi                      http://tarantulahitamberkasutmerah.blogspot.com/

Miss Shizu                         http://cruelgurlz.blogspot.com/

Berabus                             http://zatiezack.blogspot.com/

safura zahari                     http://lipslikesugar87.blogspot.com/

misSbLurRy                      http://kusutmusutkehidupan.blogspot.com/

naem glizzy                        http://naemglizzy.blogspot.com/

azuin                                  http://coretanyiewin.blogspot.com/

ika honey bunny               http://cutsiewootsiehoneybunny.blogspot.com/

JIJI YU                             http://nesloo.blogspot.com/

Katak Ijau                        http://katak-ijau.blogspot.com/

Bella Luna                        http://manishanismanis.blogspot.com/

Huda                                 http://hudahyedo.blogspot.com/

fezaL Mohd                      http://fizal2310.blogspot.com/

Encik Psychopath             http://babipunyestalker.blogspot.com/

si suraya                            http://sisuraya.blogspot.com/

julietanna                           http://julietanna.com/

aion                                    http://aion-isation.blogspot.com/

Mimi !                                http://shutupstupidcupid.blogspot.com/

Ain Zulaikha                      http://ainzulaikhas.blogspot.com/

 

Sekali lagi thankz semua sebab berani mengutarakan pendapat di belog aku. Happy New Year kepada semua blogger dan aku harap tahun ni akan lebih Baik Punya! dari tahun lepas.Jangan lupa singgah dekat belog aku lagi. Sekian melaporkan, Hakimy Jury. Salam, Cheers.

5 comments:

Mimi ! said...

Terima kasih :)

Azi Huhu said...

Wahhh, kaya lepas ni ;))

ellis suriyani said...

name i pon ade jugek..kehkehkeh

mien said...
This comment has been removed by the author.
mien said...

eh awak, kite pon xtau slame ni xde back link. n now da btlkn blk setting tuh. thnx :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...