Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Friday, December 31, 2010

KHAIRUL FAHMI DT: AWEK DIA YANG SANGAT PARANOID


Balik-balik pasal bolakan. Sorry guys out there sebab aku tak abis demam bola lagi.Mesti korang pelikkan napa tajuk entri aku ada DT. DT means Double Trouble. Selain belog aku akan ada satu lagi belog sahabat aku akan tulis pasal benda ni jugak. Korang tunggu. Ok, Hari tu aku dah banyak cerita pasal gol keeper Malaysia ni Khairul Fahmi tapi hari ni aku nak cerita mengenai women behind his carrier. Oh My God. Ramai yang ada boipren tapi tak la sampai macam this one gurlz. Kalau korang nak tau pasal this gurlz check it out here http://jejariruncing.blogspot.com/ .Tajuk belog dia adalah Pendek & Manis (Short & Sweet)  Mentang-mentang la boifren dia dah popular sekarang abis satu-satu cerita tentang boifren dia dia keluarkan dalam belog.

Aku akan senaraikan beberapa benda tak patut yang dia cerita pasal boifren dia. Aku bukan dengki sebab muka aku ni langsung tak iras-iras si Khairul Fahmi tapi aku tak boleh terima tengok cara dia menulis tentang Khairul Fahmi ni. MOTIFF???

First sekali, tak kisah la nak cerita pasal macam mana ko jumpa dia semua. Tapi tak perlu kot letak gambar-gambar first time dating or gambar first time Khairul Fahmi hantar dekat ko. Nak share boleh tapi keep la something for your own. Aku tak tau apa sebab dia dedahkan semuanya, tapi aku dapat rasa yang dia takut Khairul Fahmi ni kena kebas dengan perempuan lain. Come On la, kalau dia sayang ko tak kan la dia nak cari orang lain dan tak perlulah ko nak tulis pasal Mr Apex kesayangan ko tu banyak-banyak. Bukan apa, nanti kalau terlalu menonjol, ramai akan mula mensensasikan cerita pasal korang. Macam aku ni. hehehehehe.
Dari cerita baik sampai la cerita buruk. Tak takut ke????

Seterusnya, video-video semasa korang gi karoke tu perlu ke nak share dekat semua orang. Yes i know you love him so much, tapi beragak la. Takkan video ko tengah bergelek dengan dia pun nak bagi orang tengok. Tak malu ke or nak cari publisiti lebih untuk diri sendiri???? Aku tengok si mamat Khairul Fahmi ni cool je. Tapi bila tengok sebelah dia ada minah duk gelek-gelek nyanyi lagu Memori Daun Pisang aku rasa menyampah. Aku just nak bagi tau, benda yang agak kureng tak perlulah dimasukkan, takut-takut dimanipulasi pihak-pihak tertentu tak ke teruk nanti ko kena. Jangan sampai nanti keluar video Ehem-ehem pulak sudah. Tak pasal-pasal jadi macam Nabil Raja Lawak tu.


"B kat sini tak best dekat sana lagi best. B tak rindu i ke??? B ini B itu BBBBBB." Tu dia antara petikan sms Khairul Fahmi yang aku perolehi daripada wikileaks. Gelak guling-guling aku baca sms diorang ni. sampaikan sms antara KF dengan dia pun dia letak dekat belog dia. Minachi, simpan la privacy korang. Nak share sikit-sikit tu boleh ni sampai sms BBBBB pun nak tulis kat belog ni dah parah dah ni. Naik bulu roma aku baca. Tu la sapa suruh baca kan dah geli geleman. hahahahaha. Memang tak beragak betul la. Yes aku tau korang bakal bertunang tak lama lagi. Tapi bak kata orang sedangkan yang dah kahwin boleh dirampas inikan pula yang belum bertunang pun. Jangan jadi macam kes Mawi sudah. Bukan main mencapap tunang Mawi dulu last-last putus tunang abis jatuh Mawi. The same goes to KF. Aku takut bakat dia ni nanti akan tenggelam dengan kontrovesi yang melanda diri dia sama seperti Aidil Zaquan. Jadi pikir-pikir la sendiri.

Tak bestkan asyik baca je. Korang nak tengok tak anak KF dengan minah ni???? Nak tengok jom scrool kebawah.

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
JENG JENG JENG!!!!


Tu dia siap dah try test nak anak rupa macam mana. Aiseyman. Tak tau nak cakap apalah. Korang pandai-pandai la pikir ok. Bukan apa, kalau dah sampai tahap ni dah kira level merbahaya tahap dewa. Kalau dibuatkan putus cinta (KALAULAH, moga jodoh berpanjangan buat mereka ni) mesti frust menongeng la gf si KF ni. Mesti menongeng macam KF masa tangkap bola sepakan penalti Firman (Kapten Timnas Indon). Belum apa-apa dah 2 orang terkenal nak si KF ni iaitu Nora Danish & juga Hanis Zalikha. Pergh berbulu abis la GF KF ni. hehehehe.

Pesanan aku buat semua termasuk girlfriend KF, jangan terlalu expose. Memang seronok bila ramai orang kenal dan jadi popular. Tapi seronok tu hanya seketika je. Bila dah start isu dipermainkan oleh pihak media termasuk gosip sana gosip sini, susah nanti. Tulis pasal KF slow sikit. Makin awak dedahkan pasal KF, makin ramai yang akan menyukai KF ni dan cuba untuk mendampingi dia serta mencari kesalah korang. Aku just bagi pendapat, Bukan bermaksud nak memalukan sesiapa tapi just takut if bad thing happen to both of you because tersilap langkah. Kepada pembaca belog aku, sorry sebab terlalu harsh atau kasar dalam penulisan aku tentang GF KF ni. Bukan sengaja nak tulis, just nak remind je. hehehehe. Sekadar hidangan di dunia cyber untuk korang. Eh ada lagi satu aku nak bagi dekat korang. Minah ni pun ada compare muka si KF dengan sorang aktor ni. jom tengok.

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
My Boss My Hero

Lebih kurang. Sangat seiras muka diorang ni. Patut la sayang sangat minah ni dekat si KF. He's your hero. Memang betul tak dapat dinafikan. hehehehehehe. 

Sebelum aku mengakhiri penulisan aku ni, aku just nak doakan kebahagian GF KF dengan KF. Hopefully nanti dapat la tengok lintas langsung perkahwinan korang dekat TV. hehehehe. Good Luck to KF dan jangan lepas ni tak perform pulak main bola. Teruskan usaha anda, anda berbakat dan jangan biarkan hidup anda dibelenggu perkara yang tidak berfaedah. hehehehe. Apa punya kata-kata perangsang da aku bagi. For girls out there, jangan berangan nak memiliki KF sebab KF dah not available. FULLSTOP. Sebelum aku terus merepek baik aku tamatkan disini. Sekian, Salam, Cheers.

Untuk berita yang lebih hot sila layari: http://akuserabut.blogspot.com

114 comments:

syafiQakarim said...

hahha i nak komen.tp i takot.
hahah..tapi rasa nya...mcm sependapat.
hee ;D

molmolla said...

hahahahahahahahahah!
gelak bermaksud?

pada aku satu jela, dia kena jaga maruah or nama baik KF. itu jaaa :)

Aku said...

syafiqa: hahaha jangan takut-takut tak kena tangkap ISA pun komen.

Molmolla: Betul saya sokong awak.

azhar said...

setuju dgn lu bro...

Alexandriana Alia said...

aku mmg dah baca blog Elia tu sejak dulu2 lagi masa tu KF tak fames lagik. tapi mmg dia style bercerita banyak pasal KF. bukannya dia baru bercerita selepas KF fames. so aku rasa tak salah pun.

Anonymous said...

exactly. well spoken words.

anaeeim said...

Setuju bro! "keep something for yourself"
Tak yah la nak tunjuk itu ini,ada limit,kang klu malu diri sendiri gak..

Qamarul said...

wakaka.. ade penilaian akhir tahun rupenyer

Jejaka Terhangat said...

wakaka..sakaki makio..tak bleh blah..tp aku dah usha blog dia..biasa je aku tgk..mcm blog org pompuan bese yg taksub ngn pakwe dia..bahasa dia pon takde yg tunjukkan dia tinggi diri..tp kalo menunjuk tu ada la jgk kot..mcm aku katakan, sama mcm blog2 gadis lain yg taksub dgn pakwe dia..

Jejaka Terhangat: Drama Pecah Panggung: Ceritera Couple Budak Sekolah..

zuana's dear diary said...

ermm yes keep something to yourself..
=)

Azi Huhu said...

Hmm, sedikit setuju pasal ni. Tapi setiap individu ada hak menulis, tetapi sebab bf dia orang faymes, orang mula la baca blog dia, popularity dia pun naik mencanak. Sebenarnya kalau orang biasa tulis pasal bf dorang, sumpah lagi bersepah, cuma sebab KF dah start naik ini pun jadi isu. Apa-apahal pun since drop off kat page dia, rasa KF sweet dan as a girl. Aku pun jeles. Wahahaha. Ada jodoh tak kemana. Salute you bro sebab clear kan aku kenapa orang start buat fan page benci awek KF. Tak perasan pulak ada video sume ^^ tapi saya tak benci dia. fullstop. :))

Aku said...

Azhar: yup.
Alia: memang tak salah, just part privacy tu kureng sikit. hehehehe. :))
Anaeeim: betul tu. Nanti abis semua terselak bahaya.
Qamarul: guru besar suruh buat. hahahah
Jejaka: Betul2.. setuju jugak.
Zuana: Simpan sikit kan.
Azi: Aku pun tak benci die..hehehehe. Sbb tu tolong ingatkan dia.

kahirie said...

biasa la mereka terlalu yakin dengan dunia sementara....tenang2 suda...

Mama Zharfan said...

sedikit sebyk me agree dgn entry ni..anyway, blog tu kan personal blog, so biasa jer kot/typical bila seorg gf bercerita tentang her BF :)

Kodet said...

hahaha , biarlah itu rahsia tak payah bgtau org ramai pun... ish2...

armie::parc::udinc said...

haha aku baru bukak blog die...first impression..aku pun rase ape yg kau rase..haha..bile pakwe dah femes baru nk cite macam2...aih tak leh komen byk..satgi die kate kite jeles sbb xdpt pakwe die pulak ;p

ape2 pun KF mmg hebat!

Echin Nadiossa said...

agree jugak.xsalahkan agree :))

si pendek dan moody said...

Hahaha.. suka entry ni , ingatkan aku sorang aje yg pikir camtuh , tp tak elok pulak kan kot rasa syakwasangka..

entry ni best. 5 bintang! heheee

daylachan said...

agakla~
menangis kot die bace nanti...ayop...hehe

ariph™ said...

caitt~
cita korea tu tajuk MY BOSS, MY HERO daa..
bukan he is my hero

cplud miera said...

kita sependapat bro..kuikuikui

aina said...

hahahahaha ! dah baca, dah follow dia, dan dah gelak. dan gelak lagi. lagi dan lagi. bhahahahahahaha !!

aRaN said...

aku bg 4.99 bintang hahhahaha

aku dah post dah wei..mai usha :)

mien said...

yeahh. setuju setuju. as girl, jeles la jugak sbb sweet la kf tuhhhh. aha

tp cam too much je. tp yeke ke ade fanpage benci gf die? ala shianla pulak.kan dahhh. huhu

xpela, kite doakan yg baik2 jela utk dorg :))
muahaha

ellis suriyani said...

yup...elis pon rase yang elia tu mcm nak cari publisiti untuk diri sendiri..bajet nak fofular cam artis...

die seolah-olah mcm saje nak publish name n muke die kat media..KF rileks je..but die yg lelebih pun...xde plak KF bgtau kat media yg die ade awek bagai...xde plak die wat statemnt die ade awek..tapi awek die yg buat statemnt KF tu BF die..erkk....

awek, tunang or wife player lain xde pon mcm die..nak lelebih bagai...siap nak wat statement kat media bagai..nak tepek gambar hangat bersame...segale bagai msg nak ditepekkan kat situ..

now die tgh hangat bercinte tu leh la die bangge2 kan..but one day if die tetibe break...blog die tu..nak ke die tulis entry camne leh break..punce break tu sume..sesilap die delete terus blog tu...KF yg die syg tu, sesilap nanti die ckp bebukan plak..ye dakk...


p/s : panjang plak aku ni membebel..ekekek

Mar said...

macam nak katastuju je dgn entri nih,.
pendek kata xperlu terlalu oovv--

Hasrol Nizam said...

dah nama blog personal.. mmg tuk bacaan dia je. tapi sejak pakwe dia feymes, dia pun ter feymes gak.

ala, ramai je blog yg tulis mcm ni kat luar sana. selalu je aku jumpa.

Atiqa Arazmi said...

setuju seyh!!! menyampah tgk die!! btw, die mmg dari skola cm tu. ntah pape je minah tu~ perasan sgt yg die howt~

Miss Shizu said...

setuju jugak la.agak over apa yg die tuli dlm blog tuh.memang kita taw dier tulis tuh b4 kf piala aff.tp rasenyer since si kfcm ni dpt anugerah keeper terbaik,dia macam dah fofular sket la.cuma tak brape nk femes.after malayia menang,bertambah2 femes plak blog dier.patut nyer after fafau announce blog dier kat hot fm,dier dah boleh private kan ape yang perlu diprivatekan.ta perlu bagitaw sumer.setuju sangat dengan entry ni.=)

Berabus said...

dem! setuju!!

safura zahari said...

sgt totally agree..haih~ntah lah kan.dh jd cm si gurl lak yg lebih.kite tak moleh nk expose sgt.ajal maut jodoh sume dtangan ALLAH.so renung2kan lah.

Katak Ijau said...

salam..jalan2, jumpa blog awak :)

well..just wanna say dat i'll agree with u..well written bro..haha

misSbLurRy said...

sumpah aku suka entri ko........
sumpah aku pun naik menyampah
cube si ayun nie x main tuk match kali nie?
adekah begitu blog nya?hurm.....
tolong lah dik non oi....
jgn riak sgt...
privacy la sikit.....bru naik sikit nama, xpayah ler nak shine2 lebey2 kan....

bukan jeles, bukan nak menyebuk...tp privacy is privacy....bio ler tue antara dia dgn si dia...xpayah nak kongsi2 bagai sampai langsung xde privacy....

blueeekkk....errr..

naem glizzy said...
This comment has been removed by the author.
naem glizzy said...

nak setuju boleh tak? aha..

azuin said...

stuju gak...
huhuhu..
gamba aku sorg pown, pakwe aku x kasi ltak dlm blog sndiri..
jeles sbnarnya dgn org len yg pampang gambar kat blog masing2..hehehe
for awek kf..
slow down ckit cte sal kf...

ika honey bunny said...

HAHAHA. naisss one bro! tulah pasal. dah agak dah mesti ada punya entri cmni keluar kan? haha. biasa la kan. kalau orang yg cepat no fofuler nya mesti ade haters kan? haha..

JIJI YU said...

aku rase cam nak sokong jer entry ko ni bro...ahahahaa...memang aku rase cam ader ade yang tak kena ngan awek KF tu

Bella Luna said...

OHMYYYYYYYY! kalau macam ni nak test muka anak dengan johny depp lah. heeee.

sebagai perempuan, dia tak patot nampak sangat desperate. sikit sikit dah lah.

p/s: macam bagos gak kalau KF pergi kat nora danish. lagi comel. sama sama femes. tak payah sesapa nak menumpang femes sesapa. haha!

Huda Luna said...

haha lek ah bro. semua orang ada hak memasing. tak suka baca pangkah keluar jgn dtg blog tu lagi. tak payah benci2. tak payah buat entry mcm ni. buruk perangai org tgk. aku bukan nk sokong sesape. biar la dia nk bercerita ape pun tu hak dia tu blog dia. cume dia kena tapis sikit2 la.
dia masih shock tu. think positif. okay =)

ika honey bunny said...

ahaha, betul jugak huda. die pun tak mntak nak jadi femes. entry2 yang pasal cikpakwe tu pun b4 cikpakwe die femes kan? tup2 ramai pulak tau blog dia.

fezaL Mohd said...

pedih gila hahah

Encik Psychopath said...

kau hanya memfemeskan dye. dan mendapat trafik.

si suraya said...

biala dia nak tulis ape pun, nama pun blog dia kan, dia tak mintak pun jadi fames, janji diorang bahagia sudey, kalau tak suka tak yah baca. simple as abc. hehe

julietANNA said...

hmm rasanya takde salahnya dia nak tulis pasal bf dia sendiri, sebab memang berlambak blog budak yg obses ngan bf sendiri duk tetiap hari update pasal bf dia. mcm dlm dunia ni ada bf dia n dia je. byk sgt blog cmtu, tp sbb elia ni dah femes terus ramai org ckp mcm2. dia pn sepatutnya, lepas dah tahu KFCM agak femes, sudah-sudah lah nk cerita details mcm dulu, dulu ngan skrg lain. dia kena jaga jugak maruah KFCM tu, ni lagi tahu femes lagi galak duk bukak semua cerita. kalau tengok poll nuff yg dia buat semua pasal KFCM. tak elok lah tu kan. kesian jgk KFCM semua dibukak xde privacy. ni sebagai nasihat lah utk elia hehe :)

aion said...

kelakar lah lu nih bro. alaa name pun perempuan, standard laa tulis pasal bf. lagi2 dah femes, mestilaa bangga. macam org lain jugak, kalau hanis zalikha comment korang ke pelakon lelaki paling popular datang blog korang ke ape ke, semua korang printscreen pastu tulis kat blog. kenangan laa konon. biarlah dia. hak dia. KFCM pun mesti tak kisah about privacy. kalau kisah, mesti dia tak tulis. betul tak? nak bagi nasihat ada caranya. bukan macam ni. jom kite bersangka baik kt elia, insyaAllah dapat pahala :)

Aku said...

terima kasih kepada yang sudi komen... keep on commenting this post k. BTW tujuan asal sudah dinyatakan rasanya, bukan nak memalukan tetapi sebagai pemberitahuan supaya no bad things will happen after this because of her own wrong doing.

Apa-apapun aku tetap support KFCM. Gol keeper terhebat tahun ni. Kalah Van Der Saar. hahahahaha.

Mimi ! said...

HOMG. I love you hakimy. I mean, i'm SERIOUSLY setuju. but yeah, xdinafikan sy pun folo blog dy. but dia xfikir KF akan malu ke? Sebab yang patut diorang je tahu, kenapa perlu sebar luas kan? Ishh. Kalau dorang clash, apa yg dia akan buat ngan blog tu =.= haishh

aRaN said...

Kalau clash sialp2 bunuh diri awek dia hahahhahahahhaa

Ain Zulaikha said...

agak-agak dia baca ke tak ni? huhu kesian pulak dengan awek KF tu.. T_T sebab, betul gak eh benda ni.. tp , biarkan je lah.. awek KF tu pun model jgk kan.. ape slahnya dia nk femes jgk.. huhu

aMyErInAiMiE said...

Alexandriana Alia : tq. u r right. org yg xfollow blog die dr awal je akan mcm ni.atleast die xhipokrit like some pple.

anaeeim : mane u tau SEMUA die tayang?tau x ade yg she kept 4 herself?u xtau kn..so...

Jejaka Terhangat : btol tu.itu normal.cume bila dh femes, ade la org2 tertentu sebok nk wt entry bout her just to get femes too.of coz i know,coz i am a blogger too

zuana's dear diary: mane u tau SEMUA die tayang?tau x ade yg she kept 4 herself?u xtau kn..so...

Azi Huhu: stuju with u.mende ni berlambak ade org lain buat.
4 d writer blog ni..just bcoz u 1st time tgk,doesnt mean that die sorg je wt camtu. plz stay longger in lady bloggers world utk anda lebih faham


kahirie : die sedar dunia ni sementara but bkn manusia la klu xreti amek risiko. she knows what awaits her.dont worry.tq

armie::parc::udinc : 1st impression n statement u xtepat. mmg sblm xde sape knl die lg die dh bercerita mcm2 ttg bf nye.u bkn follower dr awal jd jgn pandai2 buat kenyataan anda itu k

si pendek dan moody: mngkn juge anda salah sangka.:)

daylachan : die bc die gelak.coz sume ni dh dijangka.tiada kejutan

aina : tq sbb menaikkan trafik blog n duit nuffnang die

ellis suriyani : die dh femes b4 apek femes lg tp mmg xsepopular bf nye.KF relaks je?mane korg tau?salu hang out ngn die like i did ke?die siap btau tu tunang die kot.ape kate anda?
ape2pun, if xske jgn bace, nnt die gk yg masyuk duit syg oi~ n if die break pun,like b4, die xdelete cte2 lame.just let it be.just face d fact not like some people

MAR: over ye?xppe nnt i pesan kt die soh berubah k?tq

Hasrol Nizam : tol tu.i stuju.mungkin tuan blog ni xske baca blog org lain or blog ppuan lain, sbb tu die xtau pape

Atiqa Arazmi: kwn skola die yer? ok good.i will tell her.let see if u really know her n she knows u.n if meluat,jgn tgk.die gk yg dpt duit.u?tq

aMyErInAiMiE said...

Miss Shizu : die tulis before die main bola untuk selain kelantan.it was more than a year a go. plz btolkan statement anda. fafau announce smlm je kn?u tgk after fafau announce tu die ade over2 ke?lum lg kn...soo....?tp mmg after this i akan nasihatkan die.time kasih atas cdgn anda

safura zahari : ntah la ek?:P mcmane yg boy tu nk lebih2 if die xde blog n fb pun xreti nk layan sgt?haih..xpaham btol penilai2 terhormat ni. klu bkn jodoh, die redha je.xdela melenting kot.care u komen ni mcm die xle trime kenytaan plak

misSbLurRy: si ayun yer? "good". klu die xmain pun she will still b d same sbb ade permintaan yg sgt tinggi utk die teruskan menulis.even penulis terkenal pun ske entry die.jd komen mereka lebih bernilai. but ape2 pun.tq 4 ur nasihat. i will nasihat die nnt.insya allah she will change

azuin :i will tell her to "slow down" pasni.biar puas ati sume org yer? (tu pun kompem ade yg nk demand2 lain plak)

ika honey bunny : mesti la.nabi pun ade haters kn?;)


JIJI YU : mestila ade yg xkena.die pun manusia gk cm u kn? ade yg perfek ke kt dunia ni?

Bella Luna : ehem2. mungkinkah sbb fahmi dh femes baru nora danish nk carik die..kn>? jadi sape kate xde carik femes2? manusia kn..time dh femes baru nk ngaku kenal. ryte? ape2 pun, jodoh pertemuan hak tuhan. bkn kte yg berhak nk suruh sane cni yer. tq

Huda Luna : tq dear.so in love with ur comments. after this i will guide her.tq 4 ur cdgn:)

Encik Psychopath: stuju sgt!! tq!!!


si suraya :tq!:)

julietANNA : tq dear~ love ur comment. will sampaikan kt die.


aion : OMG. im so in love with ur comment! stuju n tq~ ^^


OWNER BLOG: i paham u xbenci but secara u xprasannye (xlangsung) u ade gk bukak aib org.if menurut islam, ini kira memalukan jugak n ngumpat kn? jadi...mari sama2 berubah. but tq with all u opinion. i akan pantau her after this.insya allah la if bole.huhu

Mimi : KF xmalu pun.he told us so.kalu xde jodoh antara mereka, blog still akan teruskan mcm b4 dorg kapel. just mayb xde sal KF kot? but doakan yg terbaik la yer.tuhan mara yg xbek2 ni ngee~~

aRaN :mulut cabul

Ain Zulaikha : kakak die bace dlu.tp pasni i akan soh die bace. but no worry.she wont get


berani kerana benar. im her sister. if xske jgn bace lg.korg wt die lagi masyuk ade la.with pahala n nuffnang. ;) tq

Aku said...

Yes impian ku tercapai.. Akak kepada GF KF datang wei.. Akak relex sudah.. Tak yah layan cerita-cerita ni.. Kalau dilayan nanti boleh jadi gila.. Adik akak tu bukan artis pun kalau orang kutuk nak kena bela diri.. hehehehe.. Anyway thankz sebab datang.. Saya tak aibkan orang, die aibkan diri sendiri sebab tulis bukan-bukan dekat belog dia.. hehehehe.. Sudah-sudah, satu post je pasal GF KF ni.. Lepas ni cari post yang lagi best dari ni.. Yang boleh masuk ISA punya.. hahahaha

aRaN said...

terima kasih di atas pujian :)

aRaN said...

rilex2 sudah akak oii....orang kedah memang caboi ckit mulut hehhehehe

PeNgEmiS dUniA said...

aku xbrape nak gemor juge ngan minah tu , menonjol bebeno takut ilangnye . tapi ada betul gak akak dia ckp kot , dah lama dia tulis , so pasni lu buat cite panas lagi dari ni ok ! keep it up !

PeNgEmiS dUniA said...

jap,jgn silap phm lak , cite panas tu maknenye cite selain pasal dua orang insan ni k

ima althafunnisa' said...
This comment has been removed by the author.
ima althafunnisa' said...

suka entry ni ,punya takut nak tulis entry td sbab ingatkan aku sorang jep yg pikir camtuh..rupenye rmai agi yg sependapat..;)

http://pwincessima.blogspot.com/2010/12/last-entry-for-year-2010.html

Mimi ! said...

kakak kepada GF KF:
Oh patutlah =.="
Insya-Allah~ saya sentiasa doakan yang terbaik :)

aMyErInAiMiE said...

AKU: ecece..ade impian gk yer?alhamdulillah terluah.500 kn?bkn sng.huhu.

xdela layan sgt.bile ter lalu d cni ni harus lah bela.artis atau x,layanan mcm artis dh diterima.n bkn artis je perlu dibela.klu x,bek wt mahkamah utk artis je kn?lgpun she is my sister.dats d "job" of a related party.

still nk ckp xaibkan ke?alahai..xpela...blah cni xde rase malu pun ngn tuduhan2 palsu tu. tp xpela.name pun blog kn. kuasa ditangan penulis.bkn 'pengomen'.

semoga impian anda yg lain turut tercapai. "heheh" riang kamu td menghiburkanla.nice.

ARUL: yeke?kami sume org kedah.awat mulut xcabol sgt ek? xpela...alhamdulillah~

aRaN said...

Wahh...dah dapat nama baru aku...ARUL...agak2 leh jadi artis x gn nama ni???hahahhaha

nak kecoh2 sgt pa hal....kimy tulis bukan kondem teruk pun..juz bg pendapat...

ada ke kimy tulis adik ang macam cilakak...macam burung unta ke..xdak kan...biasa2 ja... ayat2 macam ni kat majalah hiburan selalu ja....xdak orang kecoh2 sampai kakak diaorang bekup pun...

rilex2 la... demi khairul fahmi kami minx maaf la kalau post2 kami bt ang panas... peace...untung ang dapat adik ipar khairul fahmi....hot yu...aku nak bergambar gn dia pas2 letak kat profile pic fb aku jgak boleh ???hehehhehe

aMyErInAiMiE said...

ARAN: ha sorila salah pandang name.mcm sesuai gk nk guna name ARUL tu nnt. bru mcm name artis daa.

kimy nye pendapat mmg bkn kondem tp i sbg kakak mesti terasa gk.coz ade gk ayat mengutuk..bukan?tp kimy, now i xde nk ungkit2 lg.just nk jelaskan kt aran ni ha.

adik i xle nk bc sbb dorg bz lg jmpe kwn2 yg nk bjmpe. so, i nk ckp..i ckp.like i said.berani kerana benar.now xde nk marah2 kimy pun.ang sama2 org kedah ngn fmly kami,, xperlu nk hangin2 na. rilek mmg rilek tp td cte kt fahmi korg tu pun die angin.tp wt to do? name pun peminat kn. n korg pun ade mulut like us gk kn?so i no hal.ok? untung dpt die? as a fren dr few years back, mmg dh lame rs beruntung sbb die x dgn ppuan yg slh like b4 this.so..thank you.:)

bole je nk amek gmbr.g jela amek gmbr.td pun sape nk amek gmbr pun xde fahmi tolak..k?jgn risau. if jmpe tgur je die.ajak je die amek gmbr.jgn risau, awek die xde nk sebok2 amek gmbr bersama..k?

kecoh ke ni? ok fine. sorry. wa kecoh td kn bro?sory. ok?damai?xmola gado2..k?

wow...! said...

gila player kf...wah2...

kikirina said...

wow...publisiti murahan...nk bela ke membela, syabas kakak GF KF sbb bukak pekung 'family' utk publisiti diri sendiri..nice2..

aRaN said...

Woww...ayat dah mcam artis dah ni... ada speaking2 ada i u i u....i like....hehehhehe

kepada akak gf KH...satu aran nak tegur...kamu tak sepatutnya mengeluarkan statement seperti ini

"untung dpt die? as a fren dr few years back, mmg dh lame rs beruntung sbb die x dgn ppuan yg slh like b4 this.so..thank you.:)"

statement seperti ini kalau nak ditokok tambah cerita parah Kf kamu taw !!!! ini bermaksud KF dulu kapel dgn pompuan lain...skrg dgn orang lain..ayat kamu macam menggambarkan KF ni playboy lepas satu , satu pompuan dia kapel..

kalau aran nak buat cerita ni..mmg hot ni..meletup!!! lain kali pikir dulu sebelum mengeluarkan statement..sbb ini bkn berkaitan dgn kamu..ini berkaitan dgn KF... orang lain akan pikir macam2 pasal dia...besa la kan....orang tgh top...

itu pasal la kami post pandangan kami terhadap awek kf...kami nak kf terus success bkn kami nak kondem sapa2...

So, u n ur sister should take note abt it..dun make another stu~ statement again !!!

aRaN said...

KF* typo :)

Anonymous said...

sejak bila korang ni kecoh2 psl player bola malaysia ni? dulu2 tak kecoh pun. ni semua nak naikkan trafik blog la ni. fucking opportunist.

kalau betul lu nak nasihat, kenapa mesti tulis kat blog lu? kenapa tak komen kat blog dia je? kenapa tak tulis kat FB dia? kenapa tak hantar message kat FB dia? kenapa lu tak antar email kat dia? Aiyoo brother, Islam dah cakap jangan membuka aib saudara kita...lu fikir la sendiri. kalau dah tahu benda ni aibkan dia...kenapa nak point out everything kat sini dan kumpulkan orang yang benci kat dia? kalau KF tu break up dengan gf dia sbb tulisan lu ni, lu nak tanggung?

lu cakap tak serupa bikin...kalau betul2 lu nak tegur dia...lu boleh buat lagi baik dari ni. lu dah besar, lu tau apa lu buat. tapi gua rasa your intention ain't noble as you claim cause if you're, you won't be posting it here.

tak boleh ke lu rasa bahagia KF tu dah ada orang jaga. syukur dah takde la KF tu nak jadi playboy bagai2. syukur KF ni takde nak carik artis2 malaysia yang duk minat kat dia.

eceh...hanis zalikha tulis psl kisah cinta dia...korang takde pun kecoh2 nak komen lebih2. double standard siot.

aMyErInAiMiE said...

KIKIRANA: bukak pekung?wow.tahniah kerana menjaga nama fmly anda itu.nice

ARAN: oh yeah~? adakah itu definition of my statement?man, u r clever.sgt2 clever.sgt bersyukur btol u r 'born' here aran.sgt.full stop.

ANONYMOUS: thank you. u r so true.mcm memahami every single detail. thank god masih ade yg btol2 bijak d cni.

p/s: xkan dat very simple english pun nk jd issue?xkesah la.org yg nk sebar fitnah tu sebar la.bkn kami yg nmpk bodo nnt

Aku said...

Salam dan selamat pagi...

To anonymous, kalau we are the group of opportunist we are no coward. Kami tulis sebagai pandangan. Sedangkan kerajaan Malaysia di kutuk berbagai dari bloggers tapi pernah diorang melatah?? yang baik diorang simpan yang jahat diorang ketepikan dan bincang jika masih terdapat pengajaran.

Ada ke aku mendoakan diorang putus cinta??? i said (KALAULAH, moga jodoh berpanjangan buat mereka ni) Aku doakan jodoh mereka berpanjangan lagi adalah.

Bab kita sesama Islam, Islam tak mengajar kita untuk mencarut. Ada aku mencarut dalam post belog aku??? please find one. Bab mengaibkan,aku rasa aku tak mengaibkan sebab apa yang aku tulis ada dalam belog yang tersebut. Belog tu pun dah ramai follower so itu bukan mangaibkan. Itu namanya membuka pekung didada sendiri. Islam mengajar kita untuk apa?? Menjaga maruah diri, maruah keluarga.

I did not claim im a noble person. Tidak pernah sekali pun. Aku just menulis sesuatu mengikut pandangan peribadi aku.

Kumpul orang kat belog ni untuk sokong aku?? No point bro, aku tak paksa diorang ni untuk datang ke belog aku dan tulis komen buruk pasal sapa-sapa. Kalau diorang komen, itu hak mereka. Aku tak boleh halang. Aku just sediakan satu medium atau ruang untuk perbincangan.

Kenapa kena Attack Belog Hakimy???
Banyak lagi belog yang tulis benda sama. Banyak lagi belog yang terang-terang mengutuk tentang isu ini. Kalau aku kutuk, aku akan tulis kutukan sahaja. Aku just buat perbandingan supaya tidak berlaku perkara dan perkara ni dapat dihindari.

Isu double standard, ni satu lagi sebenarnya tak ada isu. Kalau korang tengok, ni bukan first time bloggers tulis pasal player bola sepak. Dulu kes-kes seperti Aidil Zaquan banyak juga ditulis. Banyak juga komen. Its all the same la bro.

Finally, kalau ko datang sini nak betulkan keadaan, kenapa ko tak tulis nama betul + link ko. Kenapa mesti bersembunyi dengan menggunakan anonymous??

Okey la aku pun tak nak tegangkan keadaan lagi. Benda ni akan berlalu sekejap je. Seminggu lagi gerenti tak da orang cakap dah. So baik kita semua relex.

Sekian, Wasalam.

KronikStory ! said...

gua bajet anon ni mesti awek Apex !sebab tu dia melenting semacam

redpolkadotshoes said...

who are we (other ppl who didn't really know her) to judge her?
i mean, come on.
she's been writing bout him like wayyy before he become famous.

tak payah la nk ckp yg dia buat salah ke betul.
layakkah kita nak judge org lain betul atau salah?
i'm not her friends or anyone to her but somehow i feel quite annoyed bila ada org terlalu nak menilai org lain.
just because she didn't do/behave certain ways that people expect, that doesn't mean she's wrong.

life masing2 sebenarnye.
so for me, biarkan jela.
we live our own life and let her life her own way.

so pada yg baru baca blog dia tu, hentikan lah menilai org lain. maybe we shouldn't be too judgmental.
and actually, there are tons of people who have been writing about their personal life and yet let the public read about it. takde plak nk hentam those people?

and in case the GF is reading this comment, maybe my suggestion is it's better to make her blog private. senang skit rasenye macam tu. boleh elak banyak masalah. because part yg exposing too much info tu, agak setuju jugak. we should keep certain thing to ourselves.

just my two cents.
sorry kalau ade yg terasa.
sekadar memberi pendapat.
Happy New Year y'all!
:)

miss angel face with a black heart said...

redpolkadotshoes: agree wit u....we could disagree wit sumbody, we could even hate dat sumbody....it's our right...but who are we to judge???? it's not our right...it's GOD's right....

aRaN said...

ZZZZZZ

Anonymous said...

korg senyap je sume..senyap la mulut kakak gf my incik apex tue..hihihi..

Anonymous said...

salam. sorry campur tngan. eh. siyes aku pelik ng kakak bf apex ni. asal lak dia yg lebih2?? haha. tau2. myb saje nak tumpang glamer. kan cik kak? (:

ellis suriyani said...

hot spicy komen2 ni sume..kahkahkah...

single tapi hepi said...

mende la kecoh... nama pun personal blog...

wahahaha... tak suke takyah bace ye tak. either this blog, her blog, my blog, or other people blog... wuakakaka...

pffttt... knape aku pun bleh menyelit kat sini... huahuahuahua~~~

aku said...

haha.. lawak gler akk gf datang bckup gf.. KH wat xtau jer.. kui kui kui.. org lain yang glamer org lain yang tumpang glamer.. hahaha

bernama said...

Blogger kerja pun free... Mereka tulis bukan dibayar... Mereka ada hak nak tulis apa mereka mahu... Saya tengok biasa shj artikel dia ni... Nanti kita tunggu hujung minggu ni artikel dari wartawan sebenar..

Buat semua yang kena shock sbb tetibe jadi popular... belajar lagi cara nak menepis... Nanti tak pasal dalam sehari lingkup semua...

rieka sakri said...

TERBAEK!!!hua3~i lioke!

asbesstos said...

Hahahahha.. ramai gila kot minah2 butthurt dalam ni yang menyokong entri ni.. semua bengang ngan minah ni coz jeles je bukan ape.. aku rasa diorang lagi teruk kot.. hahahaha...

bukan aku cakap salah.. ada blog tulis.. ada entry komen.. ye tak?? bagi aku tak salah pulak sebab dia memang buat mende tu ( cite fasal bf dia ) since bf dia belum feymes.. apa kita boleh komen fasal tu??

kalau dikatakan dia cari publisiti murahan dari nama bf dia yang tengah melonjak naik tu.. so orang yang tulis fasal awek2 fahmi ni bukan ke tumpang trafic gak sebenarnya? tak gitu?

neway good blog.. :)

Anonymous said...

alahai...ko pon sama giler glemer...saje nak upkan traffic ko...ko jeles sbb dia tiba2 glemer.....klau ko betul2 nak nasehat dia...ape kata ko private msg kt dia.....kt blog die ko leh bg komen....nasehat kt dia....then die leh approve kan ke x nasehat ko ni...tp ko amik jalan nak letak kt blog ko sbb nak upkan traffic ko...nak guna org glemer utk glemerkan blog ko...ko lg teruk....at least di elia tuh mmg bopren merangkap bakal tunang dia yg femes...ko sape....xfemes lgsung...perguna elia nak femes...siap kutuk2...xmalu....

lagi pon si fahmi tuh dh mintak maaf si back up girlfren dia....cuba tgok kt FB si fahmi tuh....eeeeeeeee....sudah2lah tuh....xbaik tau busuk hati...sian aku tgok kat adik elia tuh...

aMyErInAiMiE said...

xde maknenye nk lebih2 ok.dah la.xkan melayan korg lg.slmt meneruskan usaha mencarik glamour.i will not read this genius comments of urs lg. i dont wanna make myself even fooler. to those yg back up my sis tu.thanks couldnt agree more.tq. n so long "genius" guys

Pac said...
This comment has been removed by the author.
joey glider said...

malay butt hurt and judging other people.
*sigh*
shame on you, blogger

AzRy SyaFiQah said...

nice

Pac said...
This comment has been removed by the author.
thomas said...

typical malay blog.tak sangka ade plak mamat mulut mcm longkang .kecoh mcm perempuan.sibuk pasal hal orang lain.get a life dude!

Jamil Hakim said...

SO, ko rasa Elia baca ke apa ko tulis kat sini? Kalau dia baca, dia nak ambik peduli ke? see, this is what i mean you're a fucking opportunist. Kerajaan tak melatah cause they don't give a dime about what you said. What the most could you do about it? The pembangkang also full of shit, you won't vote for them. the most that you'll do is talk cock and shit but it's like dog barking to rock, nothing will change.

Kata-kata itu doa. ada faham?

So what aku mencarut. Owh...bab ni baik la pulak. Mengaibkan...interesting bab ni. Aku baca kat blog Elia tu, takde apa yang aib tu pulak. tapi bila ko tulis stock benda yang dia buat tu cam salah gile je. Orang camni la jenis cakap berdengar2 tapi bila pasal porno and romen dengan awek sendiri, ko yang laju dulu. fucking hypocrite la.

And ko fikir ke pasal pandangan orang lain? ko fikir ke apa yang orang yang ko tulis ni rasa camne? this is irresponsible of you. tulis ikut sedap hati.

Kalau betul ko nak tegur, ko tulis leklok. yang ko nak spice things up apsal? tulis budget bagus je. apa yang ko bincang kt sini bro? apa point ko kat sini? kalau bincang, ko point out good and bad things, ko selami each points of every angle...tapi ni ko tulis dari pandangan ko je...ni bukan perbincangan, ini menghukum namanya. useless blogger.

tak boleh aku attack ko? give me a reason. ko boleh pulak attack dia...kenapa? ramai lagi orang lain..kenapa ko tak attack orang lain?

Ko ni bengap ke apa? cuba ko baca apa aku tulis before ko melompat. Kenapa ko tak komen Hanis Zalikha tulis psl kisah cinta dia? kenapa ko tak komen Hanis Zalikha bergedik dalam blog dia? Itu maksud aku double standard. So, kalau semua orang kutuk, is it right to kutuk jugak? Just because of everybody doing it, you should do it? I bet you fucking your girlfriends and show off their naked picture with your friends and have no decency to check yourself first before shouting out such thing. Fucking useless blogger.

Kenapa tak boleh aku nak guna anonymous? Ko nak carik dan nak attack aku ke? ko nak tengok aku related tak dengan Elia tu? Hahaha. ko carik la sendiri. I'm nobody...takde vested interest pun dengan Elia tu, I'm not even interested in Malaysian football and definitely don't give a dime about the shit you talk about it. I'm here to troll you. Thanks for being such an ass and entertain me. Hahahaha.


Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Where are you now? Still talking about people?

Jamil Hakim said...

hahaha. thanks for entertaining me kimi. really big thanks. and since ko dah tahu nama aku, senang la nk kutuk aku pulak eh.

I'm the anonymous before and the one who put comment above.

owh...aku rasa ko ni gay. sbb gaya ko menulis mcm wartawan mangga dan bahagian hiburan dalam paper. wartawan malaysia bahagian hiburan ni either perempuan kepoh xcukup tanah atau ultra gay.

aRaN said...

Kimy...ko ada nampak tak ada anjing lalu kat cni td??


aku igt kan garang anjing tu td...rupa2nya anjing mandul...macam cilaka..


datang nak menyalak je..aku cam la kurap anjing ni...bunyi menyalak lebih kurang je...cam aku xtaw yg dok menyalak tu dia je...cuma tukar nama je sbb anjing memang xdak telur...


kalau betul la menda yg dia menyalak tu betul..show out your self la. giv ur opinion..nape nak takut2... kami bersedia mengubah style kami dan bersedia membela dia semula....

Aku said...

Untuk komen yang lebih sensasi. Sila layari:

http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=520683&extra=page%3D1&page=1

Haa Fakihah said...

dh dh. better jgn di panjangkan lg hal ni. :) wt hal masing2.

Jamil Hakim said...

eh kimy, gay partner you ni dah marah i. sorry lah i kacau you guys kat sini. i tau gay ni mmg sensitif sikit jiwanya. kena sound sikit terus dia menyorok belakang dubur partner dia.

berani tulis, berani la kena flame. kalau takut mati, jangan berdiri atas landasan keretapi. kalau takut terbakar, jangan main api!

now, aran and kimy, let show that you're ain't gay. show me some balls! hahahahahahahhaa.

aRaN said...

orang bodo je berdiri atas landasan kereta api bg kereta api langgar..

aku respect ko bro...sanggup bt akaun google pas2 bt blog kosong semata2 nak komen kat cni... semangat ko..

rilex dey.. asal ko nak kecoh2.. cool la bro... ko dah macam orang indo la aku tgk.. kuat gelacah..


ke ko adik beradik diaorang.. aku dengar satu family buat blog sekarang.. style... cool.. satu family.. satu hobi..bagus2

aRaN said...

gelabah*

typing eror biasa la..manusia mana yg tak pernah bt salah

superjohn said...

alhamdullilah,

belug ini da capai traffic yg d kehendaki ole tuan punya..dek penangan kutukn kt awek Apex.

saudara,
rpe2nye anda sgt shit.bastard opportunist yg gersang sbb trafik belug buduh nih x naek2 and xde kemajuan.

dgn adenye hot post,anda berjye menarik perhatian rmai.alhamdullilah lg skali.

anon btol,knpe anda mlukn sesama kaum anda sndri?msti ko ari2 jilat punggung bos nk bodek dpt raise.lucky bastard.

ble die jd feymes bru ko gantal bontot nk komen.walawey.anda sgt mulia.

so skrg, anda dpt trafik yg tggi.da cek alexa ranking?haha

terbukti,restricted commenting from anon da xble, mksdnye anda lelaki PENGECUT.

mamat buduh,huduh,gersang yg ketagihan zakar DSAI.

bLaCk | maWaR said...

peerrgghhh aran "cenge"! muahahaha..ow! aku tataw elia tu ada darah kedah...

Amir Izzat said...

sebagai blogger. aku tak suka cara kau kutuk dia.

aku pun tak kenal dia ni tapi dia ada hak nak menulis ..blog dia..blog peribadi...dah lama dia tulis sebelum Apek jadi terkenal...hairan..apsal kau buat post ni selepas Apek popular? tak baik tau ...

satu je nak cakap...berhati hati ketika menulis... jaga la sikit hati orang walaupun terasa sakit..kan?kan?

Aku bukan nak kata apalah cuma aku tak setuju dengan ayat2 kau. Kenapa sekarang nak 'memperbetulkan' blog dia (awek Apek)???????

aku tak tahu la kenapa aku terasa.. Haha.. papun, baguslah... haha...

p/s: byk tak trafik dtg? hehe

Ijan Sha Alonso said...

ahaha.. ape la yg sdg terjd di sini..
eh, ape pulak la aku buat kt sni.. duhh~

p/s : berdamai lah kite bersame..!

abg said...

ak elah.. lu ni kecooooo la.. lu dah boleh jadi wartawan majalah mangga la.. kah3. pasal berak pun mao kecoh. buang 1minit aku, membaca. tu pun tak abis. oh tambah lg 30 saat, menaip komen.

next time, lu kasi tulis benda2 yg bg manfaat kat reader la. tak payah la nk menambah calon2 wartawan majalah mangga. dah besepah sgt dah kat malaysia ni

olylda love~~~ said...

aku xsetuju.
sebab aku xrase pun die buat silap.
die da lame buat blog and DIE DAH LAME CERITA PASAL Apex TU.


mybe,org2 yg benci n xske ni xtgk betol2 tarikh semua entry2 die.
aku tgk semenjak apex da feymes,mane ade dah die nak cite sgt sal apex.
ala,TIPIKAL-PEREMPUAN-YANG-BUSUK-HATI-SEBAB-DIE-XDAPAT- yang nak jeles n buruk2 kan org xtentu pasal.
biasala,GIRRLLSSSS...*rolling eyes


cube tgk blog org yg busuk hati tuh,entah2 ade jugak bersepah cite sal bf/gf die.cume XFEYMES je sebb tu xdek sape nak heran.kah3!!

eh,mybe ko pun antara golongan tu kot?x kan....
so,cube jgn sebuk hal org kalo xnak org sebok hal kite.
aku xbckup sebab aku ni kakak die ke,adik die ke,kawan2 die ke,or sap2 jela.
die pun xkenal aku.KAH3!!


cume aku back up sebab aku xsuke org-nyebok-hal-org-padahal-org-tu-xkaco-ko-pon.

but well,blog ko suke ati ko la kan??kah3!
tp xsyok ah bro,die xkaco ko..
kite xkaco org,org xkaco kite..
simple mimple.xsuke sila tekan pangkah.jangan nak kejar trafik buat entry isu semasa tp buruk2 kan org.kah3!

dah2,nt jangan hentam aku plak.
aku buat blog xsampai 10 entry pun.kah3!!

amalina supey said...

errr selama ni rasa biasa je dengan elia nih.sebab ada je lagi ramai yang tulis pasal bf sendiri.
tapikan,kata tujuan nak bagi nasihat?kalau si elia tu tak terbaca blog ni,tak sampai tujuan nasihat tu.
ni namanya mengaibkan.nak nasihat,kena kasi nasihat secara face-to-face,baru nasihat tu tercapai.
tengok,awak kust mengundang lagi ramai org yg tak suka si elia nih.dah buat dosa free.

troll is troll.tp fikir la dulu.
well,haters gonna hate!

Cik Buya said...

bapaklah panjang betul komen2 ni. hahahaha..

dah la stop it je la.

cuba korang letak diri korang kat situasi orang yang korang kutuk ape korang rasa??

dah ar.. biar la masing-masing dengan hal masing. lagipun akak elia pun akan nasihatkan elia..pepandai la dia nak hidup.
hahaha.

tieykah said...

Haha.

Suddenly rasa mcm nk drop komen gk
Ku pun ade few members yang kawan ngn Apex ni.
Gf die quite ok jer,xde la sombong2 pon.
Tapi sal blog die,maybe she should make it private.
Akak die pun harus menerima komen2 ini seadanya.=)

Bila aku ade apex sendiri,nak kena guna MIA gk ke?

belogkiter said...

Entahlah... takder kekuatan nak letak gambar bf dlm blog lagi... maybe pasai dia tak glamer kot...

Honey IsyQi said...
This comment has been removed by the author.
Dunia Baru said...

dulu time KFCM bukan keper no 1 kelate & malaysia, tak le sekencang now dia nye posting dlm blog...tapi bila dh fofuler ni lain mcm sikit...risau disambar antara punca kot..kui..kui..kui..kuiii

pinkisyh said...

kkaaaannn.....tgk keadaan skrg..elia le buruk2 kan plak di KFCM ni..haisshhh..tu la puji melangit lagi..

HAI in HD said...

kimy, ada betul gak apa yang lu buat ni. tapi lu nak nasihat, gua rasa better lu nasihat cara lain. kalau nak nasihat, patut lu make sure her know about it. kalau lu tulis mcm ni, org lain yg tahu dulu n lama2 baru maybe dia tahu. betul x?

dah la. let her with her life. jangan sibuk2 dgn hidup org.

peace :)

Aku intan yann brand said...

tiada kena mengena ngn kisah diatas..

hanya ingin minta izin follow blog nih.. minta izin yer.. :-)

ArsheedA said...

Mr. Kimy! Only one sentence..."U're absolutely gorgeous" sbb buat entri ni...ahaks :P

aRaN said...

zaman kebodohan aku bertengkar dgn si akak amy tu. bahahaha

mana kak amy ni. rindu pulak. mesti dia nak join sapa2 kutuk KF sekrg wakakakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...