Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Friday, October 29, 2010

15 BENDA UNIK UNTUK ANDA DALAM TANDAS.

Salam pembaca sekalian dan selamat pagi. Aku rasa rindu sangat dengan belog aku ni sebab tak posting apa-apa semalam. Masa aku mandi tadi aku dapat satu idea yang sangat menarik dan aku try search kat internet memang jumpa pun. Apa bendanya jom tengok gambar-gambar kat bawah ni.


Bagi sesiapa yang minat menyanyi tu, span ni boleh menghilangkan ketagihan menyanyi korang.

Sapa nak misai dan janggut cam Harith Iskandar pakai benda ni.

Comel betul penutup sinki ni.

Kalau ada benda ni, tak rugi la Colgate aku lagi.

Asal masuk tandas nak mandi mesti cermin berkabus. Nasib baik ada benda ni.


Style betul tempat letak sabun ni.

Tempat letak ubat gigi. Tak la tercari-cari ubat gigi nanti.

Satu lagi tempat letak sabun dan shampoo.

Mesti anak aku suka gosok gigi sebab dapat jumpa benda comel ni.

Tempat simpan berus gigi untuk kebersihan maksima, teratur dan cute.

Yang ni aku kurang paham. Camna sabun tu ader magnet pulak.

Dapat kurangkan kadar kemalangan di dalam tandas.

Tempat pemegang berus gigi untuk bilik air anak aku. Aku pun nak satu.

Kat mana-mana korang boleh letak shower korang.

Semua benda-benda ni sesuai untuk mereka yang gemarkan kelainan di dalam tandas. Aku rasa nak cari ja semua benda ni dan letak dekat tandas bertaraf 5 bintang kat rumah aku tu. Sekian daripada aku. Salam & Cheers.



9 comments:

efa said...

huhuhu...smuannya comey...kelakar plak tgk tmpt letak sabun berbntuk nose huhu...

Aku Hakimy said...

hehehe... tu yg paling terbaik... bekas sabun tu...

*Tinie* said...

ewww..yang hidung tu....dah la shower gel dia hijo....

Aku Hakimy said...

macam hingus.. hehehehe... creative kot orang yang buat tu...

Yatre Hayati said...

hahaha...tempat keluarkan ubat gigi tu cool. tak membaszir dah pasni

RUBY said...

suka tgk pnutup sink tu, comel!!!!

Enna Banana said...

pemegang berus gigi tuh comel!! kat malaysia ada x benda gini??

Anna Boleyn said...

haha geli lak den yang hidung tu... eeuuwww. .;p

p/s : on9 guna lappy abang..lappy anna diserang malware & virus. ;(

Siti Khadijah said...

kat mana dpt jumpa brg2 cmni..so funny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...