Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Monday, October 25, 2010

BELOG HAKIMY MEMPERSEMBAHKAN JENG JENG JENG!!!

Salam dan selamat pagi pembaca-pembaca Belog Hakimy. Harini aku nak mempersembahkan dekat korang beberapa belog lain yang banyak membantu aku dalam dunia belog dan juga dalam memberi aku semangat untuk sentiasa mengupdate belog aku. Ada tiga belog yang aku boleh panggil belog member-member iaitu belog:

1) Esensi Implisit & Eksplisit (Iznul Muazim)
2) AkuSerabut (Aran Crikwong)
3) Pumpang-pumpang (Ariff Iskandar)

Apa special sangat dengan belog ni meh aku cerita sikit dan korang boleh tengok dekat print screen yang aku letak di dalam belog aku ni.

Esensi Implisit & Eksplisit (Iznul Muazim)



Belog Esensi Implisit & Eksplisit ni banyak mengajar aku cara-cara untuk berbelog. Pemilik belog ni banyak mengajar aku cara untuk upkan traffic belog, susun atur didalam belog, bagaimana cara penulisan belog dan banyak lagi la. Dia yang memperkenalkan aku dengan cara berbelog secara lebih efisyen dan praktikal. Senang cerita dia sangat berjasa sehingga belog aku semakin mendapat sambutan daripada korang semua.Intipati belog ni adalah tentang peribadi, lawak sikit-sikit, berita terhangat banyak dan banyak lagi la. Senang cerita memang Carcamarba. Lupa nak bagitau, dia ni seorang photographer, memang banyak la gambar dalam belog dia ni. So aku letakkan link belog dia disini untuk tatapan korang. iznulmuazim.blogspot.com


Aku Serabut (Aran Crikwong)


Okey belog kedua ni adalah belog Aku Serabut. Pemilik belog ni adalah seorang lelaki berbangsa Siam dan berwarganegara Malaysia. Aran Crikwong ni boleh dikatakan sudah lama berbelog. Intipati belog Aku Serabut lebih kepada lawak, benda-benda pelik tapi benar, review dan gambar-gambar. Aku sangat suka dengan belog ni sebab selalu up to date. Bukan sahaja benda-benda yang berlaku di dalam negara tetapi di luar negara. Enjoy singgah di belog Aku Serabut ni. So korang kalau singgah belog dia jangan lupa follow k. Ni aku bagi link belog Aku Serabut. http://www.akuserabut.blogspot.com/

Pumpang-Pumpang (Ariff Iskandar)



Belog last member-member aku adalah belog Pumpang-Pumpang. Seperti tajuk, korang mesti boleh agak isi kandungan belog PP ni. Pemilik atau penulis belog ni sungguh kreatif dalam mereka-reka cerita yang tidak pernah wujud dan ditambahkan dengan penggunaan dirinya sendiri dan rakan-rakan dalam cerita dia. Bagi siapa yang suka baca bedtime story, boleh la singgah di belog PP ni. Seperti biasa aku sedikan link bagi memudahkan korang. http://isqandar90.blogspot.com/

So itu sahaja dari aku. Aku dah letak link-link di dalam post ni dan juga di side bar aku. So kalau korang rasa nak belog walking ke belog jumping ke, belog diving dan sebagainya, boleh la korang meluangkan masa untuk melawat belog-belog diorang ni. Ketiga-tiga belog ni mempunyai keunikan tersendiri yang harus korang usha sendiri. Akhir kata daripada aku, selamat berbelog and cheers.


6 comments:

ariph™ said...

lu memang terbaik la bro =)

Aku Hakimy said...

hahahahaha... terima kasih... buat kecoh sikit kat belog ko pasal aku... ehehhee

ariph™ said...

nak buat la ni. lu tunggu. follower lu pon mencanak2 naik. hari ni gua rest. x buat post langsung

Aku Hakimy said...

tu semua rezeki beb.. hehehehehe

aRaN said...

woi!!! gtaw bt pa kata aku orang siam?? hahahaa..baru nak bt suspen hahahaha

Aku Hakimy said...

hahha... baru orang lagi tertarik nak baca belog ang... hehehehe... baru ramai je tgk ape orang siam nie buat... hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...