Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Saturday, October 30, 2010

CST PRODUCTION!!!!


Salam pembaca sekalian. Entry kali ni aku nak buat sedikit promotion untuk CST Production. Kalau sapa yang tak tahu, CST Production adalah sebuah syarikat videography yang menggunakan DSLR secara total/sepenuhnya.

CST Production telah ditubuhkan oleh En Rosli Mohamed dan krew. CST mula menempah nama dengan video-video yang kreatif dan juga video-video Save the date atau pre-wedding dan setiap satunya mempunyai kelainan tersendiri.

Antara artis-artis yang telah menggunakan khidmat CST production dalam majlis perkahwinan dan sebagainya adalah Datin Umie Aida dan pesonaliti TV3 Saiful & Aida Gadis Melayu. CST jugabanyak membuat video klip lagu seperti lagu Vince - Biarkan, Nashrin - Fobia Cinta dan banyak lagi la.

Ni aku sertakan sedikit gambar-gambar semasa krew CST Production melakukan shooting. Kalau nak tahu lebih lagi mengenai CST boleh pergi ke website mereka di:









 Sebab apa aku suka CST:
1. Kreativiti yang aku rasa tak semua orang ada.
2. Tak bosan kalau tengok video diorang ni walaupun banyak kali.
3. Cara editing yang sangat menarik dan selalu dengan fresh idea.
4. Your money is worth it with what you will get.

Aku sebenarnya cukup bangga sebab ada juga hasil-hasil daripada anak bangsa sendiri dalam bidang ni. Aku harap CST Production tidak mendabik dada atau sombong selepas ini sebab bukan apa Melayu Mudah Lupa. Apabila sudah maju kehadapan, mula hilang arah tuju. Apa-apa pun all the best for CST Production.

So sapa-sapa yang nak kawin tu, nak guna khidmat CST boleh le pergi ke laman sesawang http://www.cstproduction.com/ Aku kawin nanti insyallah hired CST Production.

p/s: Aku harap sangat dapat join diorang ni. Dah lama aku follow CST daripada website lama sehingga lah dah CST 2.0 sekarang ni. Kalau korang tengok video-video aku semua aku ambil ilham daripada CST.Tapi still tak boleh lawan CST lagi la.Beginner lagi. Credits & Thankz to CST.

gambar ihsan daripada: facebook CST Production




3 comments:

iznulmuazim said...

we are videographer in making..hahha

Anna Boleyn said...

hana pon berkenan ngan hasil kerja diorang. ada jugak pasang niat nak hire diorang one day klu hana dah nk kawin. insyaallah.. mudah2an masa tu duit da banyak and cukup untuk panggey diornang ni.

Aku Hakimy said...

hahahaha... boley ja... tapi kalau nak kawin and duit cukup kena book diorang ni awal-awal takut full house... ahhahahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...