Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Friday, October 29, 2010

12 DESIGN BILIK TERUNIK DI DUNIA!!!

Salam pembaca sekalian. Aku mohon maaf sebab tak dapat nak update secara kerap sekarang ni memandangkan exam aku on the process. Tapi aku akan tetap update tak kira apa yang berlaku. So kalau sebelum ni aku dah tunjukkan dekat korang benda comel untuk tandas kali ni aku tunjuk pula design bilik terunik yang ada kat dunia ni. Jom kita tengok.

Design bilik lebih kurang ice room untuk letak daging.

Comical city. Lawa bilik ni, mesti anak-anak aku suka kalau aku bagi bilik macam ni.

Macam dekat rumah urut je bilik ni.

Design macam stor kayu atau hut.

Siapa suka prison break boleh buat bilik macam ni.

Anda minat Tarzan, buat la bilik anda sebegini rupa.

Kalau anda sukakan seksaan, boleh design bilik macam ni.

Siapa rasa dia western dan nak jadi cowboy, boleh buat bilik macam ni. Siap ada bar lagi tu.

Bilik design macam wad orang gila. I like.

Ni macam konsep rumah dijalanan tapi yang ni bilik.

Siapa yang nak pening. Sila buat bilik macam ni. Ni boleh panggil bilik emoticon.

Ni design ikut keadaan bumbung rumah flat kat US. katil tu macam tangki air pun ada.

Sekian sahaja post aku untuk kali ni. Salam, Cheers.

credit: http://kerenahdunia.blogspot.com







5 comments:

puteriqaizyan said...

sgt cantek..
mne nk tempah eyk?


:p

cik QasehThya said...

huhu..
mau comical city....hehe
*berangan kembali ke zaman kanak2 ribena sudahhh..:D*

Aku Hakimy said...

puteri: nak tempah boleh pegi kedai kayu berdekatan.
cik Qaseh: cewah berangan jadi bebudak kecik ek...

azana said...

yg prison break sgt unik....

Aku Hakimy said...

yup memang unik siap ada tandas dalam bilik.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...