Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Tuesday, October 26, 2010

KORANG INGAT MCD JE ADA DRIVE THRU???

Salam pembaca-pembaca yang sering menunggu untuk aku post something (cewah macam popular sangat). Okey post aku kali ni aku nak bagi tau korang selain MCD terdapat benda lain lagi yang ada drive thru. Cuba korang tengok kat bawah ni.




Canggih gila negara-negara lain, siap ada mesin ATM Drive Thru. Senang, tak yah susah-susah keluar dari kereta untuk keluarkan duit. Tapikan tak bahaya ke kalau tetiba ada orang datang dan rembat duit kita. Hehhehe. Apa-apa pun, kalau kat Malaysia ni ada macam ni mesti banyak rugi sedangkan mesin ATM dalam bank pun kena rompak ini kan pula mesin ATM drive thru. Nanti ada pulak perompak yang angkut satu rumah tempat mesin ATM drive thru ni. hehehehe. Sekian, Wasalam. Cheers.



7 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

wah2 mudahnya..tapi takut juga tiba2 mai perompak habis kita....

Abhamz said...

salam, bagus jugak ade terutama bank yg payah nak parking....

saya follow blog yg hebat ni...

zey said...

bagos gak atm drive thru ni..
bila nk ade kat m'sia? =)

**s.i.c.e.P.e.t ** said...

sat g ade owg follow ler at blakang...abeh wit,,baru kua dah lesap,,,drive thru la ter,,,

Aku Hakimy said...

hehehe.. belum masa lagi nak wat benda ni kat malaysia... tahun 2020 boleh kot buat... hhhe

beLLa said...

senangla camtuh en. teknologi skunk maken memudahkan ;)

Are-Gya said...

ehmm wat org lagi malas beb teknologi ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...