Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Friday, October 29, 2010

PERASAN KAYA, NI KOLEKSI BARANGAN AKU DARI EMAS.

Salam pembaca sekalian, malam ni aku nak kongsi dengan koleksi barangan aku daripada emas(perasan je aku ni). Korang tengok la bertapa kaya nya aku sampai benda bukan-bukan aku boleh salut dengan emas.

Basikal emas aku dan disalut juga dengan batu sworski.

Ni Wii yang aku bagi anak aku main. Salut dengan emas juga.

Aku taip belog aku semua guna keyboard emas ni la.

Kereta rasmi aku di Russia.

Anak aku yang 10 bulan aku letak dalam ni.

Biasanya aku makan ice krim dalam bekas ni.

Ni pill pain killer kalau aku sakit setelah penat ambil gambar. Biasa lah photographer.

Benda futuristik ni adalah PC punya casing. Yang warna silver untuk komputer MAC aku yang gold untuk PC biasa aku main game.

Aku kalau nak membuang mesti kat tandas ni. Kalau tak memang tak puas.

Caption diatas adalah angan-angan semata-mata. Hal ini kerana aku banyak makan buah berangan. Sekian, cheers.





5 comments:

Anna Boleyn said...

gile arh sume emas! toilet pon nak emas jugak. adey.tp kan emas tak cantik lah kalu dari segi color lah. tp lemayannn..kalau ada. heh ;p

HONEYBEE ANJELL said...

amboi. teringat pulak adik sultan brunei lelong toilet bowl emas dia. heh.

Aku Hakimy said...

anna: kalau nak warna cantik warna silver cantik jugak, takpun warna diamond. heheheh

honeybee: tu la yang kes adik sultan brunei tu terlampau boros.

N U R U L said...

haha..kaya betul! paling tak tahan mangkuk tandas tuh..hohoho ;)

Aku Hakimy said...

heeehhheheeh... biase la simpan duit dr kecik dh beso boleh beli benda2 camni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...