Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Wednesday, November 10, 2010

"THE UNKNOWN" VIDEO + CONTEST!!!!!!

 

Salam pembaca Belog Hakimy. Rasanya sudah seminggu seperti yang aku janjikan. So inilah video penuh hasil daripada titik peluh aku dan 2 lagi sahabat belog aku iaitu AkuSerabut(Aran) & IznulMuazim.

Disini juga kami bertiga dengan berbesar hati ingin memberi peluang kepada pembaca-pembaca belog kami untuk memberi TAJUK kepada video ini.Kalau korang perasan, "The Unknown" bukan tajuk video ni tapi diletakkan sebab kitorang tak letak TAJUK lagi. So aku letakkan sipnosis dan penerangan sedikit tentang video ni korang bolehlah bagi TAJUK untuk video ni. Kepada TAJUK yang terpilih, LINK belog korang akan berada di sidebar ketiga-tiga belog selama 1 minggu/ 7 hari iaitu di belog:

Sinopsis Video:
- Merupakan video berkonsepkan Public Service Announcement(PSA) atau dengan bahasa mudahnya iklan kempen keselamatan jalanraya.
- Mengisahkan perbezaan 2 orang yang mempunyai sikap yang berbeza iaitu seorang lebih mementingkan keselamatan diri walaupun berbasikal dan seorang lagi tidak mementingkan keselamatan diri walaupun menaiki motosikal.

Untuk apa video ini??Kena undi ke video ni??
  •  Video ini adalah untuk pertandingan MUFORS (Malaysian Unite For Road Safety).
  •  Yup, kami memohon jasa baik anda untuk support & undi video kami.
Dekat mana nak undi??
Tarikh tutup untuk beri TAJUK video ini bila??Dekat mana nak tulis TAJUK untuk video ni??
  • Tarikh tutup adalah pada 11/11/2010 jam 12.00 tengahari.
  • Korang boleh tulis dekat comments post ini dan comment section yang berada di 2 belog lain.

Okey aku rasa aku dah bagi maklumat yang jelas, so korang boleh la start pikirkan TAJUK yang sesuai. Kami akan upload video ni di website MUFORS selepas kami mendapat TAJUK yang sesuai bagi video ini.

So lepas tu korang boleh ramai-ramai serbu dan undi untuk kami. Jasa baik korang semua kami ucapkan jutaan terima kasih.Korang juga boleh komen jika korang rasa terdapat kekurangan dalam PSA kami ini. Sekian daripada aku Hakimy, Salam, Cheers.










16 comments:

nurnatrah said...

x tau na bg tajuk pe.but i will vote vid u guys okehh.

nurnatrah said...

x tau na bg tajuk pe.but i will vote vid u guys okehh.

Aku Hakimy said...

thankz nurnatrah.. hehehhe thankz for supporting us...

Syafiqah Sabki said...

alamak aiisyyy kejap2 yerp kite cube fikir.nih camno nak vote nih..pika dah bukak website tuh but katno nak vote ur video nih..blurr..hakhak

Syafiqah Sabki said...

eihh ouhh okies2..tak antar lagi eik..orite i will vote ur video..idopp kimy..woahahaa

lovetobetauke said...

i will vote u..
hope u success..

Aku Hakimy said...

common pika bg idea untuk tajuk nie... belum upload lg la.. hehehehehe...

Aku Hakimy said...

lovetobetauke: ada idea tak untuk tajuk video ni??

Syafiqah Sabki said...

okies nih adalh pilihan tajuk...nak amik ke tak ,den xkisah..bantu kawan2 je nih..
1)=road safety is life safety
2)=don't be a dickhead,road safety first
3)=wake up to the signs of driver fatigue
4)=don't mess with road sense

Aku Hakimy said...

plenty choice of title... thankz piqa... nnt kitorang finalize... hehehe

haszuraidah ishak said...

meh den torai..banyak tajuk takpe kan?

a second chance..

value your lives..

tu je la kot..hehhe..all the best to uols..

ashraf said...

"Headgear the Saviour"

ni title pilihan aku. ok nnt aku vote.

aRaN said...

blogwalking d cni hehehehehehe......

Buin said...

xjumpe pun video nak vote tu..
btw, ni idea2 bg tajuk video kamu :

1)safety is the one!
2)beware of your safety
3)no safety,u die.

thts all. =)

Aku Hakimy said...

thankz kepada semua yang turut serta... kejap je lagi nanti kami akan pilih dan akan tahu siapa pemenang dia.. eheheh... thank juga yang support us..

Anna Boleyn said...

wah banyak gak ilham dak2 ni. x de idea la kimy tp hana rasa idea asyraf tu macam kreatid jer. i'll vote this vid. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...