Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Wednesday, November 10, 2010

WTF 1!!!!!!

Salam rakan-rakan belog yang sedang baca belog aku ni. Post aku kali ni bukan nak mencarut mahupun mengeluarkan kata-kata kesat. Tapi tahukah anda brapa harga bagi plat WTF 1. Kalau dalam bahasa kesatnya What The F**K 1. Ni aku tunjuk senarai harga bagi plat bermula huruf WTF.



Korang sendiri nampakkan harga dia. RM86680 untuk plat WTF 1. Mahal tu kalau mengikut pemikiran waras boleh beli satu kereta lagi. Yang gambar kereta bawah tu adalah kereta yang menggunakan plat WTF 1. Patut la, tengok kereta tau dah kekayaan mahluk ni. Yang lagi best Melayu tu yang beli plat ni. Mesti Melayu kaya. K la sekian, salam, cheers.



2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tak paham napa org kaya ske beli benda x de pekdah?? hanya plat no.. bkn nak letak kt batu nisan pun masa mati..

Aku Hakimy said...

hahaha... nak tunjukkan kekayaan la... nanti sy tunjukkan kereta jejai boipren fasha tu.. plat dia boleh tahan gak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...