Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Saturday, November 13, 2010

JEJAI PUNYA KERETA!!!



Salam semua, hari ni hari ke tiga aku di Fraser Hill. Mesti korang ingat aku update dari Fraser Hill kan?? Ni automatik post la. Dekat tempat aku buat kajian ni jangan kata nak update belog, nak sms or call orang pun susah. Line takda.

Tengok plat kereta tu. Ni kereta JEJAI kalau tak silap aku boifren Fasha Sendat. Plat kereta dengan nama sama tu. Gila kaya dia ni.haihhhh. Kereta pula dah macam transformer aku tengok.hehehe Sekian sahaja dari aku, salam, cheers.





1 comment:

era_zierah said...

sangat la kaye die ni kan...
smpia no plat pon leh gune nama sndiri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...