Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Wednesday, November 3, 2010

GOOD JOB & LUCK SUPERMAN !!!!

Salam pembaca sekalian, sapa yang tak kenal Faizal Tahir, Superman Malaysia tu. Aku nak ucapkan tahniah kepada FT sebab tercalon dalam separuh akhir muzik-muzik. Bukan satu pencalonan tapi 3 pencalonan FT dapat.

Gambar ihsan daripada Gua.com.my


Lagu-lagu yang tercalon adalah Hanyut, Selamat Malam, & Adrenalin. Mantop tu semua lagu yang dicalonkan. Tapi melalui sumber yang aku terima, Faizal Tahir tidak begitu yakin untuk melangkah ke peringkat akhir sebab katanya banyak lagi pencalonan-pencalonan yang gempak-gempak.

Faizal Tahir juga sedikit kecewa sebab giliran untuk FT menyanyikan lagu di peringkat separuh akhir semuanya last. Ni aku sertakan senarai lagu dan giliran separuh akhir muzik-muzik.

Acara siaran langsung ini akan dipancarkan terus dari Studio Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral, Shah Alam.

8 November 2010, 10mlm – 11.30mlm, Konsep 80an
Artis Jemputan – Ramlah Ram
1. Gerak Hati – Azlan & The Typewriter (Band)
2. Inikah Cinta - Akim (Solo)
3. Kebahagiaan Dalam Perpisahan – Shahir (Solo)
4. Mencari Konklusi – Hujan (Band)
5. Cinta – Mohd (Solo)
6. Noktah Cinta – Hafiz (Solo)
7. Hujan Bunga Di Kuala Lumpur – Anna Raffali (Band)
8. Nadiku – Sabhi Sadhi (Solo)
9. Cinta Sempurna – Yuna (Band)
10. Oh Juwita – Nubhan (Solo)
11. Sejujur Hatimu – Adibah Noor (Solo)
12. Hanyut – Faizal Tahir (Band)


15 November 2010, 10mlm – 11.30mlm, Konsep 90an
Artis jemputan: Rahmat Mega
1. Tika Masanya – Hujan & Mirwana (Band)
2. Manifestasi Cinta – Fiq & Mirwana (Solo)
3. Kau Harus Ada – Hujan (Band)
4. Drama King – Meet Uncle Hussain (Band)
5. Menggegar Dunia – Adam & Stacy (Solo)
6. Tolong Ingatkan Aku – Anna Raffali (Band)
7. Jahat – Stacy (Solo) 8. Susun Silang Kata – Aizat (Band)
9. Cinta Kosmik – Fabulous Cats (Solo)
10. Ku Ada Kamu– Adira (Solo)
11. Sofea Jane – Black (Solo)
12. Adrenalin – Faizal Tahir (Band)


22 November 2010, 10mlm – 11.30mlm, Konsep Millenium Baru
Artis Jemputan: Spider
1. Realiti Dewi – Alyah (Solo)
2. Pelita – A.P.I (Band)
3. Berlari – Tomok (Solo)
4. Extravaganza – Bunkface (Band)
5. Bersamamu – Joe Flizzow ( Solo)
6. Selamat Malam – Faizal Tahir (Band)


Sumber: Gua.com.my
Last but not least,  aku nak ucapkan good luck kepada Faizal Tahir dan semua yang masuk ke peringkat separuh akhir. Salam. Cheers.






7 comments:

efa said...

i like also faisal tahir...caya la..good luck to faisal tahir :)

Aku Hakimy said...

efa: nak cakap skit jgn marah tau.. not faisal tahir, faizal tahir lorrr.. hehehhee

zirconia said...

memang sengit gak kali nie. harap2 lagu selamat malam masuk final. yay.

Aku Hakimy said...

zirconia: kalau tak selamat malam pun lagu hanyut.. kalau tak pun tiga-tiga masuk final... ahhaha...

efa said...

alamak silap type plak....malu2...lari..hukhuk

Anna Boleyn said...

dia ni memang power arr. lagu dia semua gempak gempak.

Aku Hakimy said...

efa: manusia biasa la buat silap.. hhehe
anna: u pun minat FT ke?? dia ada aura yang sangat best... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...