Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Wednesday, November 3, 2010

SKYLINE MOVIE SCREENING!!!


Salam dan selamat pagi kepada semua. Sorry sebab belog aku sekarang tak banyak post disebabkan aku lately sangat busy menyiapkan sesuatu yang akan aku bagitau nanti. Untuk post aku kali ni, aku memang gumbira habis la sebab dapat free ticket from Nuffnang.Yahoooo!!!

Tiket ni aku dapat dalam contest Nuffnang about Skyline. Contest ni simple je, Nuffnang suruh kita tulis caption dalam 15 perkataan berkenaan bagaimana nak membanteras alien yang datang ke bumi. korang nak tau apa aku tulis??

"I will use my soft hearted and my nice smile to attract the alien."
Lebih kurang macamtu la ayat aku. Aku pun tak berapa ingat. Heheheh. So sapa rakan-rakan bloggers yang sama-sama dapat tiket untuk screening ni, do leave your comments on my post. Boleh kita jumpa nanti.

Okey sekarang ni tiba masa untuk aku letak sikit details berkenaan movie ni.



Filem ni mengisahkan alien yang datang ke bumi. Alien tersebut akan mengeluarkan cahaya dan cahaya itu akan menyedut semua orang berhampiran cahaya tu ke atas. kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut boleh masuk ke official website dia.

website: http://www.iamrogue.com/skyline

Aku akan buat full review selepas Premier Screening pada 10 haribulan ni. sekian dari aku, cheers.


2 comments:

Anna Boleyn said...

Ehem ehem...dpt 2 tiket kan? 1 lagi tu utk spe? nak!! haha ;p

Aku Hakimy said...

nak ke??? mane boley nanti si dia yang pakai nikon tu marah pulak... hahahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...