Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Saturday, November 6, 2010

25 BENDA MENGENAI DIRI SAYA!!! DITAG OLEH HONEYBEEANGELL

Salam readers, walaupun aku dah lama di tag, aku asyik terlupa ja nak buat entri mengenai 25 benda tentang diri aku. So disebabkan aku free jap, aku akan tulis sejujurnya pasal diri aku. Thankz to Honeybeeanjell sebab tag aku.

Mengenai diriku:
1) Nama penuh aku berkaitan Mahkamah/ institusi keadilan. Mohammad Hakimy Bin Jury.
2) Lahir pada 19 Disember 19**. (Segan la, dah tua)
3) Belajar di UKM, Bangi
4) Minat dalam Photography, Videography.
5) Cita-cita nak jadi jutawan.
6) Tak suka sangat-sangat apa yang aku belajar sekarang. (Environmental Science)
7) Suka kucing tapi alergy teruk dekat kucing.
8) Anak bongsu. Tak manja sangat ngan mak bapa tapi manja sikit tu ada la.
9) Suka cakap terus ja dan tak pandai berkias-kias.
10) Berat 71kg tinggi 178cm.
11) Kadang-kadang aku teringin nak jadi pelakon tapi tak cukup hensem.
12) Suka cari duitbanyak-banyak.
13) Suka pergi shopping dengan perempuan sebab ley singgah banyak kedai.
14) Suka budak kecik tapi kalau asyik merengek je terus reject.
15) Ada abang yang banyak duit. (paling aku suka, boleh pow)
16) Agak metroseksual(perasan je lebih)
17) Suka potong rambut kat saloon sebab environment dia best.
18) Suka menghabiskan duit untuk makanan.
19) Sweet juga la orangnya. (hahahah).
20) Teringin nak ada superbike sebab boleh nampak bergaya dan kaya.
21) Not Available (takda line).
22) Suka makan chicken chop.
23) Kalau bosan suka buat gila.
24) Tak suka susahkan diri.
25) Saya seorang yang romantik. (geli gila)

Sekian, salam, cheers.

5 comments:

efa said...

no 4 tu sama ngn saya...tp...huahuahua....sobsob :(kamera dslr tu tak mampu lg beli....tidak....but tengah kumpul nk beli la ni...tidak...leh la ajar bab2 tu yea :)

Aku Hakimy said...

hehehe... nak ajar tu tak boleh.. tapi nak bagi tips sikit2 tu boleh la jugak.. hehehee

honeybeeanjell said...

wow! nak jadi pelakon? hekhek. bole je kot if u want toooooo. :D

btw, thanks jawab! :D

Cik Esah said...

like no 12 n 18...hehehe
duet untuk mknan..but makanan is not 4 duet...hehehe

efa said...

apa2 nnti leh tnya lah yea...ehehe...ok2 tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...