Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Thursday, November 4, 2010

HITLER MARAH KAT PROTON INSPIRA!!! WTF!!!



Salam readers, pagi ni aku sajikan korang dengan berita Hitler Marah Dekat Proton Inspira. Kalau korang tengok tak tergelak aku tak tau la. Salam, Cheers.






3 comments:

Anna Boleyn said...

dats y i rili hope u can follow the story. hari ni memang nak langsai habis citer pasal tu. since u r a photographer kan. maybe kimy tau apa problem dia. geram dek non! tp sebelum ni nikon ada ke history rosak ke apa. tak pernah dengar pon. 2 pm nnt story pasal apa feedback dari ahli forum kat photomalaysia.com. malam ni baru reveal part apa yang rosak.

Faizal said...

hahah!kreatif siot!

Anna Boleyn said...

entry dah up. tengok lah part apa yang rosak.

http://www.hanalovenest.com/2010/11/nikon-d90-rosak-lepas-3-hari-guna.html

mmg hari tu guna warranty tak bayar pape pon. tu lah, hana dah suruh dia mintak replace baru terus tapi nak wat camne kan..orang tak nak dengar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...