Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Wednesday, October 27, 2010

ANDA BUHSAN DI DALAM TANDAS????

Salam pembaca-pembaca yang aku hormati sekalian. Bila malam menjelma, mula la kerepekan aku bermula. Korang pernah tak merasakan buhsan apabila sedang membuang air didalam tandas??? Kadang-kadang ada yang tak boleh buang air kalau tak ada benda yang nak dibaca. Satu inisiatif yang agak menarik juga la aku jumpa. Jom tengok gambar kat bawah ni.



Korang nampak tak iklan ni, mesti korang pernah jumpa iklan macam ni dalam tandas. Aku masuk tandas satu hari tu buang air memang khusyuk habis la baca iklan ni dari A - Z. Bagi aku sapa-sapa ada perniagaan tu boleh diiklankan disini sebab dalam tandas ni paling kurang 1 minit kita akan duduk dan tengok ja pintu tu. So kalau korang letak iklan kat sini memang masyuk la bisness korang. Traffic pula banyak. Sebelum aku merepek tanpa ada sebarang idea dan fakta yang jelas. Aku rasa better aku end my entry disini. Salam. Cheers.


3 comments:

beLLa said...

penah gak baca. sambil2 melaboq, ley buat dwet ek.ngee~

Aku Hakimy said...

ni kiranya pelaburan untuk masa hadapan la... hehehe.

Are-Gya said...

hahahahah btul2 sbb time dlm toilet ms rest. so klu de bhn bcaan kite akn ralit..huhuhuhu mata tgk je bhn bcaan tu mcm de tarikan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...