Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Sunday, October 24, 2010

HAKIMY WARDROBE PART 2!!!!

Part 2 aku akan tunjuk baju yang aku dapat masa birthday aku yang lepas. Baju ni mak dan abang aku hadiahkan. Thankz mak & abang. hehehe.

SHIRTS FROM FCUK

Baju dia banyak detail dan kain dia juga sejuk dan nipis. Tapi satu ja yang kurang, susah nak gosok. Aku selalu hantar dobi ja untuk gosok.
Bahagian atas ada bentuk macam sayap. Baju ni memang sesuai untuk golongan muda. Nampak ranggi.

Tag FCUK dia gunakan cop plastik. Memang nampak style untuk orang macam aku pakai.dan satu lagi, cop ni tak menganggu bahagian belakang badan langsung.

Yang ni paling aku suka, details dekat butang dia. Setiap butang pada baju ni ada tulis FCU  K. Memang cun.Kalau korang nampak, jahitan dia pun menarik sebab kontra dengan warna baju.
  
Overall aku bagi: 3/5 bintang untuk baju ni.
Okey part 2 dah berlalu, sekarang korang kena tunggu part 3 pula. part 3 aku akan selitkan sekali baju dati TOPMAN dan juga jeans daripada QUIKSILVER. So stay tune k. Cheers.





2 comments:

Anna Boleyn said...

hehe time kasih hakimy. smart baju ni and baju yang kat part one pon hana dah tengok. smart gila. :)

Aku Hakimy said...

hehehe... thankz hana... smart memang smart tapi nak jaga susah gak.. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...