Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Friday, April 29, 2011

ARRIVE AT KOTA KINABALU SABAH

Salam semua, aku just nak buat quick update kat korang semua. Aku sekarang ni dekat KK Sabah. Menarik gak Sabah yela aku baru first time sampai Sabah. Flight dari KLIA memakan masa lebih kurang 2 jam. Tapi naik Air Asia standard la delay. Patut bertolak 9.30 pagi tup-tup dekat kul 10 gak baru terbang.

Air Asia ni dh la delay, yang aku bengang sampai-sampai airport bagasi aku boleh ilang. Watthell. Abang akuboleh kelam kabut. Last-last tanya diorang cakap bagasi aku ada dekat flight seterusnya. Memang demm la. Yang lagi demm staf Air Asia tu cakap salah kitorang sebab check in lambat. Padahal sejam setengah sebelum family aku cek in. Harem sungguh la. Sejam lepas tu baru la nampak beg aku lalu kat mesin beg tu.

Nanti aku dh balik KL aku update full dengan gambar dan tips melancong ke Sabah. Sekian, salam, cheers.

p/s: tengah nak makan seafood dekat Ocean Seafood Village. Seronok pow abang aku as the banker.

update via : Acer Iconia Tab

7 comments:

adwafarahin said...

slmt bergembira la ye kimy :)

Cik Esah said...

welcome to sabah ;)

Cik Esah said...

welcome to sabah ;)

Zaiya said...

wow~ jgn lupa singgah rumah sy ek..

DiyanaMukhtar said...

syok gila habis exam p HOLIDAY! haha.. selamat bercuti..

cik anum said...

wahh besnye g jalan2 ~ :)

HAZWAN17 said...

sabah memang terbaik..awek-awek pun cun hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...