Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Saturday, April 30, 2011

PRISON BREAK JUNIOR!!!

Salam semua, dengar je orang cakap Prison Break mesti korang teringat lagi drama bersiri mat salleh. Watak utama dalam Prison Break ni adalah Micheal Scofield. Cerita dia tentang seorang adik nak lepaskan abang dia daripada penjara. Bagi sapa-sapa yang dah menonton, Micheal Scofield ni ada tattoo penuh satu badan yang merupakan pelan (blue print) penjara tersebut. Memang sangat genius boleh lukis tatto jadi blue print.


Aku search dalam internet pasal cerita ni terjumpa gambar MichealScofield Junior dekat bawah ni.


Sangat la comel budak ni. Sapa la pi rajin dok conteng badan budak ni. Tu je la yang aku nak cerita untuk hari ni. Sekian, Salam, Cheers.

p/s: aku dekat Sabah sekarang ni melancong lepas habis Exam. Nak kirim pape? Aku hanya menerima kiriman salam je k. ehhehehe.

2 comments:

Wuucin said...

nk tegok laut kat sana.. snap pix byk2 taw!

nUr _ atiQah said...

tolong kirim salam kat airport bole?
haha^^~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...