Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Friday, October 21, 2011

BACK IN ACTION WITH AN APOLOGY


Weeeewitttt. Dah lama gilaaa aku tak update ini belog. So sorry pada rakan-rakan blogger yang selalu jalan-jalan kat sini. Ada beberapa sebab aku tak update belog. Antaranya adalah kerana:

1. Pakai BerukBand ni membuatkan nafsu aku untuk update terencat.

2. Busy dengan tugasan sebagai student dan photographer separuh masa.

3. Masih mencari identiti untuk menulis belog.

4. Yang paling membuat aku down adalah kerana blog member aku semua dah meletup-letup macam belog AkuSerabut. Siapa tak kenal Akuserabut yang sinonim dengan perkataan "Tetek"


So sekembalinya aku menjadi keyboard warrior ni, aku akan make sure yang new fresh idea will come up soon. Aku sebenarnya tengah jadi BBNU speaking english. So hopefully korang tak pening la baca belog aku ni kalau bahasa campur-campur. 

Ada beberapa perkara baik dan tak baik berlaku dekat aku sepanjang bercuti ni antaranya ialah:

1. Eksiden motor. Tangan membengkak sampai sekarang macam cacat je jari telunjuk aku.


2. Lens aku pecah. Terbang few hundred bucks. Demmm.


3. Beli hp baru. BelekBeri tuh. Add la BBM aku yek.


4. Gaduh dengan member sebab aku cakap mak dia yang bagi dia duit. (Stupid asshole punya gaduh)


Banyak lagi benda jadi tapi tu je yang sangat menusuk kalbu dan segar dalam ingatan. Aku akan buat satu entri house warming berkenaan apa yang aku telah alami sepanjang bercuti panjang selama beberapa bulan ni. Dalam masa few days juga, aku akan renovate belog aku ni. Korang tak yah tunggu-tunggu, kalau dah renovate tu harap-harap boleh la singgah belog aku balik. TQ, Salam Cheers.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...