Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Monday, August 1, 2011

KHAIRUL FAHMI & ELIA JEJARI RUNCING APA SUDAH JADI PART 2??

DULU (credit to jejariruncing)

KINI mula ada yang berkerut dahi. (credit to Harian Metro)

Salam, Dah lama sungguh tak memegang keyboard menggunakan jejari mari ku yang runcing ni untuk taip blog. Dah bersawang-sawang dah belog aku ni. Aku tulis entri hari ni atas permintaan rakan-rakan seperjuangan aku. Kisah 2 merpati sejoli yang dulu bagai balangkas kini sudah belangsuka. Bukan sudah tiada tapi sudah putus. Putus apa, korang pun tau la kan. 


Dari entri aku dulu lagi aku sangat backup Si Khairul Fahmi Che Mat aka Apek bukan sebab dia hensem seperti kata Hanis Zalikha dan Nora Danish tetapi sebab prestasi cemerlang dalam bola sepak. Bila benda putus memutus ni berlaku, sebelah pihak yang mempunyai jejari mari runcing mula mengutuk Apek kesayanganya satu ketika dahulu. 


Benda ni tak patut berlaku. Sebab kalau dah tak ada jodoh, kenapa perlu memalukan mana-mana pihak termasuk diri sendiri. Why not lay low dan biarkan benda yang berlaku berlalu. Ni sampai nak tulis status dekat FB yang bukan-bukan mengaibkan Apek kesayangannya satu ketika dahulu. Status pun sekarang dah tak ada "Biiii u dah makan, BBBBBB u dah main bola, Biiii u mintak putus ke." Status kini penuh dengan kata-kata nista dan kutukan. Memang manusia tak ada yang sempurna, tapi semua berlaku ada sebabnya. 

Eh hilang BBBBB.. dah tukar jadi Kau Aku sekarang ni.



Yang paling menyayat hati, kalau dulu penuh satu blog dengan keratan-keratan akhbar bersama Apek tersayang. Aku ada gak terpikir adakah keratan akhbar Harian Metro bertarikh 31 July 2011 akan turut dimuatkan di dalam blognya?? tu terpulang dengan tuan punya badan.


Apa pun aku boleh cakap, bagi kedua-duanya kita merancang tuhan yang menentukan. Lepas ni tak perlu terlalu show off sebab kalau benda buruk berlaku bukan diri sendiri je tapi ahli keluarga pun akan malu. By the way, to Khairul Fahmi diharapkan jangan merudum prestasi sebagai gol keeper Malaysia. Sebab ko sorang je yang boleh diharap buat masa ni dan aku tengok yang lain hancus bila jadi gol keeper. Tolak ketepi isu peribadi. Pasal Dahlia tu kalau adik angkat buat cara adik angkat jangan sampai terangkat sudah. Budak tu masih BBNU jangan macam-macam sudah. Sekian coretan dari aku, Salam, Cheers.


p/s: to jejari mari ku meruncing. Salah dan silap aku mintak maaf. Kita ni duduk berjiran. Dekat je dengan rumah aku kat Kompleks Perumahan Tun Osman Jewa, Kem Kementah. Raya nanti datang la rumah ye. :)


p/s:untuk yang tak tau cerita pasal peperangan aku dengan jejari mari ku meruncing ni, sila ke link di bawah:
http://beloghakimy.blogspot.com/2010/12/khairul-fahmi-dt-awek-dia-yang-sangat.html

4 comments:

Atiqa Arazmi said...

bahahaha.. bukan u je yang kaka hering tu nak perang. dgn i pn okeyh..

http://orbitbulatpusingsongsang.blogspot.com/2011/08/karma-always-win.html

bace la forum kat link yg i letak kat blog tuh..

aRaN said...

tu dia sakan!

faRhah.THE.gREaT said...

dah takde jugak MIA(my incik apex)~lalalala~

Datin Ellis Suriyani said...

kimi..kalo return balek kat komen kite dulu mase entry yang paranoid tu..mmg betol kan ramalan kite sume yg die putus tunang..ekekek..but kakak die yg lelebih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...