Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Thursday, August 4, 2011

WAJAH SEBENAR ARTIS MALAYSIA

Topik ni aku tulis sebab dah 2 hari aku gi bazar Ramadhan aku terjumpa artis. Memang berbeza dari yang aku tengok kat TV atau majalah muka diorang ni. Adakah teknik photoshop menyebabkan muka diorang ni lawa dan comel semacam. Tu aku tak pasti. 

http://gossip-artis-malaysia.blogspot.com/
Tapi to tell you all the truth, aku terkejut first day aku di bazar Ramadhan Setiawangsa, aku terserempak dengan artis kontrovesi bogel iaitu Zarina Anne Julie. Korang mesti kenalkan. Kalau tengok gambar dekat majalah or dekat mana-mana nampak boleh tahan la. Tapi bila tengok depan-depan sedang menunggu giliran beli roti john, bapak tak cun. Macam muka nenek kebayan pun ada. Dengan pakai baju seksinya. Korang bayangkanlah pak cik jual roti john tu terbeliak tengok orang tak lawa pakai baju seksi. So apa yang dapat aku simpulkan dengan artis pertama ni adalah makeup ditambahkan dengan angle kamera dan serda sedikit photoshop menjadikan mereka kelihatan vassss!!!


Hari kedua aku pergi bazar Ramadhan yang sama. Aku ternampak calon girlfriend Khairul Fahmi iaitu Nora Danish. Nora danish datang dengan anak dia yang sangat comel dan berbinkan Jejai. Kalau tengok dalam majalah atau dekat internet, bukan main cute rasa macam nak picit-picit je. Picit-picit pipi tau. Tapi tengok betul-betul dan depan-depan, muka biasa dan dah tak jadi cute pun. Macam orang K-Yell biasa je yang aku selalu jumpa dekat KLCC atau Sogo. Tapi bagi Nora Danish, aku dapat kategorikan dia sebagai photogenic. Sebab setiap gambar dia termasuk di FB memang nampak dia sangat comel dan hawt. 



Artis ketiga aku jumpa di The Curve iaitu Zakiah Anas. Kalau tengok dalam rancangan 999 dulu memang nampak dia macam okey la. Muka pun clean rambut perang sikit. Bila jumpa depan-depan masa aku tengah jual parfum, terperanjat aku muka dia nampak macam bulan dalam cerita transformer. Yang ni memang sah-sah kena makeup tebal baru nampak clean & clear.


Tu je la aku nak cerita pasal wajah sebenar artis Malaysia. Artis lelaki tak yah cerita la. Dalam TV camtu dekat luar lagi la. Paham-paham sendirilah ye.So kalau korang nak nampak lawa hot cun dan sebagainya, silalah jadi artis masuk TV. Gerenti orang makeup korang lawa-lawa dan korang akan jadi indah kabar dari rupa. Sekian dari aku. Salam, Cheers.

5 comments:

KIPASANGINRIBUT said...

alaaa..besala artis..kdg2 nmpk putih kat tv,tgk2 kat luaq mcm arang..hahahhaa..tp ada gak yg btoi2 cun,mcm Lisa Surihani 2..sedap klo dpicit2..pipinya..:)

ashraf said...

sejak dua menjak ni ngumpat artis jek :P

nub said...

wow. hahha

faRhah.THE.gREaT said...

muka i dlm gmbar nmpak cun gile. klu real life lagi la cun. pipi gebu gile gitu. auww~

KritisHati said...

saya suka sangat cara awak komen ni. hebat. ha ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...