Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Monday, August 1, 2011

KHAIRUL FAHMI & ELIA JEJARI RUNCING APA SUDAH JADI PART 3??

Manusia ni memang macam ni tak kisah la artis ke manusia biasa ke semua sama. Dulu bila tengah sayang sayang dia punya sanjung bukan main lagi. Bila dah tak sayang dia punya benci keji semua keluar. Pelik aku dengan Jejari Runcing ni. Dia ingat Khairul Fahmi ni artis ke sikit-sikit nak masuk Harian Metro. Pelik sungguh still tak berubah dari dulu nak cari publisiti je kerjanya.

Aku jadi rajin lepas baca entri terbaru Jejari Runcing yang tetap nak heboh satu Malaysia yang Khairul Fahmi curang. Ye la, guna la otak sikit. Umur baru 21 tahun dah nak ajak orang tu kawin la bertunang lah. Orang tu BBNU lagi. Jangan la gelabah sangat okey. Kat bawah ni aku sertakan print screen dari belog Jejari Runcing  ketika sedang bahagia tak ingat dibuai Apek satu ketika dahulu. Benda ni jadikan pengajaran. Buang yang keruh ambil yang jernih.

DULU cakap la tak lupakan kulit. Sekarang cakap lain plak. Ko yang tak reti jaga KF, kan dah kene tinggal.
Sementara itu, ibu Elia yang enggan namanya disiarkan berkata, walaupun sedih dengan apa yang berlaku dia bersyukur kerana Allah memberikan petunjuk sebelum perkahwinan anaknya berlangsung. “Namun, mak cik minta dia (Khairul Fahmi) selesaikan semua ini dengan cara baik. Jika dulu dia meminang anak mak cik dengan cara baik, seeloknya mahu putus pun biarlah dengan cara baik, bukan cara sebegini,” katanya.
Merujuk perkara diatas, makcik bersabar je la ye. Anak mak cik ni yang gelabah nak sangat kat Khairul Fahmi. Bila dah rasa goyang kecoh-kecoh. Baik ke kita kecoh-kecoh ni??  
p/s: sedangkan Nora Danish nak Khairul Fahmi. Kalau Khairul Fahmi buta je pilih orang yang tak secantik Nora Danish. KF, jangan layan publisiti murahan ni semua. Baik fokus main bola tu.

p/s: print screen yang bawah ni aku jumpa kat forum. Tak tau la betul ke tak tapi korang bace je la. ni link forum tu : http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=589123&extra=page%3D1&page=34

13 comments:

atyn said...

sgt sokong!!!

Mimi ! said...

Setuju :)

ima althafunnisa' said...

wow.. ex dia buat pengakuan.
hambek kau..

Karren Smith said...

bulan puasa nih. sudah2 lah. kurang pahala puasa. memang tak pasti betul ke tak si tu Ex dia. tapi tuh menyebarkan fitnah jugak.
kurang pahala pose den!

aRaN said...

tu diaa... boleh buat buku dah entry2 hang pasal KF hahahaha

Liyana Lunia said...

perghhh !

faRhah.THE.gREaT said...

wohooo ini sgt panasss!!!

faRhah.THE.gREaT said...

wohooo ini sgt panasss!!!

fr@ncEscFaQih said...

memanaskan ptg yg sedia pnas!!.huhu~

ariph™ said...

senang ja! perempuan la jaga laki.. haha

sHaH said...

aku sebenarnya dah agak bende ni jadik.. i mean, ko just tunang org, bukan isteri dia lagi, ko dok diam2 suda la.. ni semua bende ko nak cite... tapi aku takley blah tengok entry dia,HOW I MET INCIK APEK yang ada banyak part tu... I know I sounded evil but I would really like to ask her, entry "HOW I BREAK UP WITH INCIK APEK?" tak nak buat?

but jodoh pertemuan di tangan Tuhan.. dah nampak he's not gonna be hers..

*sorry for the harsh comment.. I'm just pointing out the truth..

Miss Wai said...

jodoh ketentuan kat tangan tuhan. syukur Allah tunjuk awal2.. tak baik ungkit hal lama. knapa sekarang baru nak ungkit, bukan dulu. think ur self.

Sizqha Badrie said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...