Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Wednesday, October 13, 2010

AZUAN & FARIZAN PRE-WEDDING!!!! PLAYING WITH LOMO!!!


Salam semua. Lagi entry pasal gambar. Gambar yang ni pula adalah kesinambungan daripada video yang aku buat tempoh hari. Gambar nie diambil guna kamera DSLR tapi aku dah edit bagi nampak kearah lomografi. Aku tau mesti ada yang komen pasal skin tone la, tone gambar yang over la. Tapi yang penting aku suka buat camni dan client aku pun suka bila gambar diorang ditransformasikan. Jadi hayati la gambar-gambar ni. Lupa pulak nak bagitau, kredit kepada Ariff Iskanadar & Iznul Muazim yang telah menjadi flash stand bergerak... heehehehe... Cheers..




1 comment:

E.d.Y said...

setiap ada org ada creativity masing2...good job


jangan lupa join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...