Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Saturday, October 23, 2010

PERUBAHAN BELOG HAKIMY!!!!

Salam readers,

Aku lepas ni tak nak tulis panjang-panjang. Setakat fakta sahaja.

Bukan apa Pumpang-pumpang lebih pun susahkan korang nak baca. betul tak??

So lepas ni belog aku lebih padat dan ringkas sesuai dengan citarasa semasa.

Kalau korang nak tahu, ni la cara terbaik untuk menarik pembaca kat belog korang. Tips lagi ni. Hahaha.

Okey la, pagi nanti lepas subuh aku nak pegi Broga Hill. Insyallah kalau aku bangun.

Akhir kata, selamat pagi and Cheers.

2 comments:

Anna Boleyn said...

betol2.. entry pendek tak pe asalkan kerap update. :) nak pergi bukit broga photoshoot ke? nak ikut! hehe ;p


p/s : 2 hari ni anna boleyn happy sangat sebab :

2266 pageviews with 1145 unique visitors for Hana Love Nest! :)

Aku Hakimy said...

just jln2 cari port2 menarik nak buat pre wedding nanti... nice belog u hav anna... hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...