Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Thursday, October 21, 2010

SIAPA KATA AKU TAK TAHU AMBIL GAMBAR!!!!

Salam pembaca-pembaca sekalian, post kali ni aku nak bagitau pasal terdapat suara-suara sumbang yang mengutuk aku tidak tahu mengambil gambar. Aku bukanlah tak tahu ambil gambar, tapi gambar aku ni tak la sehebat mana. Kalau setakat nak ada moments tu memang la ada.Pengalaman tu ada juga la. Aku lebih kepada wedding photography. Nanti aku akan muatkan lagi gambar-gambar kahwin dalam belog aku ni. Aku tau aku perlu kena praktis nak dapatkan moment secara kreatif. Ok ni aku sertakan beberapa gambar perkahwinan yang aku first buat dulu sorang-sorang. Gambar Navy kawin. Jom saksikan dan komen sikit-sikit. hehehehe.






Untuk makluman, gambar ini diambil awal tahun 2009 kalau tak silap dalam bulan 3. Kiranya aku dah berkecimpung dalam bidang fotografi perkahwinan ni adalah dalam 1 tahun 7 bulan secara rasmi la. Secara tak rasmi lebih 2 tahun.Sekian sahaja. Cheers.



5 comments:

zey said...

nais pic!
boley b0ok 4 my wedding..
hak3!!!
angan2 besar.. =pp

Aku Hakimy said...

ahahah... boley aja... no hal la... hehehe

Hanis MY said...

very d cunnsss i likee esp gambar 1st tu...

Zizie Zizot. said...

nice pictures!

Aku Hakimy said...

thankz zizie zizot... nice name u have...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...