Pages

KLIK KLIK KLIK !!!

Friday, October 22, 2010

BENDA APA NI!!!!!

Salam semua pembaca-pembaca. Harap korang semua sihat hendaknya. Okey cuba korang teka gambar apakah diatas tu. Mesti korang pelik kan dan aku tau mesti ada yang jawab gambar pen, note pad, pembaris dan sebagainya. Anda semua salah, ini adalah sebuah laptop. Laptop ini diberi nama MacBook Air 2011. Ini adalah laptop terbaru keluaran Mac/Apple. Memang cun la laptop ni.Komputer Macbook Air dijual pada harga bermula AS$999 (RM3,103) dengan storan memori 64 gigabit.Pada harga AS$1,199 (RM3,725) ia dilengkapi dengan memori 128 gigabit.Komputer Macbook yang lebih besar ditawarkan pada harga AS$1,299 (RM4,035) dengan kapasiti 128 gigabit atau $1,599 (RM4,968) bersama storan 256 gigabit.Boleh tahan juga la harga MacBook Air ni. Ketua Pegawai eksekutif Apple berkata bahawa idea Macbook Air terbaru ni adalah hasil gabungan Ipad dengan Macbook. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang laptop ni, boleh klik disini.



 So bagi korang yang mencari laptop dan berminat dengan laptop koleksi daripada Apple, korang boleh la start mencari laptop ni dekat Apple Store yang berhampiran. So cheers.


3 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

wow sempoinya..nak bli xcukup duit lak...

Faiz said...

tak senang patah ke??

Aku Hakimy said...

ladyzul: x cukup duit guna kad plastik.
faiz: tu yang takut tu, beli2 patah pulak nanti.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...